Stokrotka2021
Fanka BB :)
Oby szczęśliwy ! :-)PowodzeniaU mnie od wczoraj pozytywny test owu wiec mam nadzieje ze się uda No i za oknem piękna pogoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby szczęśliwy ! :-)PowodzeniaU mnie od wczoraj pozytywny test owu wiec mam nadzieje ze się uda No i za oknem piękna pogoda
Zapraszamy i trzymamy kciuki za cuda :-)Hej? Można dołączyć?
Testuje 16 maja. Z pierwszym synkiem test pozytywny wyszedł 19 maja, więc może, może Choć wyniki nie najlepsze, ale cuda się zdarzają!
Ale @nie ma?U mnie 12/13 dpo negatyw do zobaczenia w czerwcu, to znaczy mam nadzieje ze z większością z Was się w czerwcowym temacie nie zobaczę, bo Wam się uda! Trzymam kciuki, powodzenia
u mnie 21 ale zaczynaja piersi mnie bolec wiec podejrzewam ze cykl może być nieudanyU mnie 23 dc ....czekamy
Jeszcze nie, ale pewnie kwestia dwóch dniAle @nie ma?