W trakcie usg lekarz sprawdza np. obecność kości nosowej, przezierność karkową, budowę narządów wewnętrznych i te właśnie rzeczy w głównej mierze wskazują na to czy dziecko nie ma wad. Myślę, że sprawdzając te parametry na bieżąco podczas badania powinien Ci mówić jak wygląda sytuacja. Jeżeli nawet pappe będziecie omawiali w innym terminie to poprostu ona poszerzy tę informację i wyliczy prawdopodobieństwo wystąpienia chorób.Dziewczyny, które miały prenatalne w poprzednich ciążach - czy lekarz wykonujący usg dawał wam jakieś wstępne informacje jak dzieciątko, czy po prostu czeka się na wynik usg+pappa w postaci prawdopodobienstwa i koniec? Jak to właściwie wygląda? Nie wiem jak dam radę z tą niepewnością, bo na wynik czeka się ok. Tygodnia
reklama
Brownie1992
Moderator
Czy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.
Moonstone
Moderator
Ja!Czy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.
A nie…sorry
natalia08h
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, ja nieśmiało chciałabym do Was dołączyć z moją 8+5 fasolką trochę zwlekałam ale czekałam na ostateczne potwierdzenie, że wszystko ok. I tak się stało z dzisiejszą wizytą, widzimy się 17 maja
mama2chlopakow
Zaciekawiona BB
ja poproszęCzy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.
magdzioszka94
Zaciekawiona BB
Czy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.
Jaaa
Majówka1924
Zaciekawiona BB
Ja poproszęCzy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.
JakaJaKaja
Fanka BB :)
Czy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.J
Ja
magdzioszka94
Zaciekawiona BB
Jestem już po wizycie. Wychodzi 7 tydzień. Serduszko bije jak trzeba. Termin porodu na 29.05. Dostałam skierowanie na badanie. Ze względu ze miałam cukrzycę w poprzedniej ciąży mam też zrobić krzywą cukrową
reklama
natalia08h
Początkująca w BB
Ja również proszę, jeśli jeszcze można dołączyćCzy któraś z dziewczyn chce jeszcze dołączyć na wątek prywatny? Chciałabym wysłać jedna zbiorcza wiadomość do Ani z prośbą o dodanie, a nie co chwilę ktoś mnie prosi o dołączenie.