reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ktoś też się czuje jak wyżuty przez psa kapeć?
Tak, tragicznie się czuję. Mdłości + brak sił na cokolwiek
Lekkie twardnienie podbrzusza jest normalne? Mam też wrażenie skurczy. Na internecie jest mało informacji i nie wiem co robić. Od 5 mnie tak co chwilę brzuch pobolewa. Nie plamię.
Ja też miałam takie twardnienia. Bardzo się zdziwiłam, bo w poprzedniej ciąży zaczęły się chyba w 16 tygodniu. Pytałam lekarza, powiedział, że na usg jest wszystko ok
(ja twardnienia miałam przed wizytą jeszcze)
Powiedział, że gdyby się powtarzały to żebym wzięła Nospę. No chyba że byłby jakiś duży ból brzucha to wiadomo IP.
Czy u was też zauważylyscie różnice że włosy w czasie ciąży szybciej są tłuste? Ja muszę myć codziennie włosy a tak to myłam co 3 dni 😪
Tak, ja myłam co dwa dni i też zauważyłam, że teraz przetłuszczają się szybciej + do tego szybciej rosną mi włosy na nogach i w ogóle wszędzie 😂 czyżby drugi chłopak u mnie? 😂
Mi zniszczyłaś głowę tym pytaniem.
Myj dalej co 3 dni, może trochę oleju do głowy wpadnie.
Osobiście bardzo współczuję Aurorah i jakoś chcąc nie chcąc wczuwam się w sytuację dziewczyny która teraz czeka na poronienie w szpitalu😥
To chyba nie jest jednak forum na mój poziom emocji w trakcie ciazy także chyba zbiorę ostatni hejt i też się z Wami pożegnam.
Mi zniszczyłaś głowę tą wypowiedzią 😳
Az mi się nie chce komentować, ale z miłą chęcią się z Tobą pożegnam 😙

@Aurorah przykro mi bardzo 💔 trzymaj się dzielnie.

Dziewczyny, to niestety normalne ze na tym etapie smutne wiadomości (@Aurorah tym bardziej jest mi przykro, że w tak krótkim czasie bardzo cię polubiłam. Tez zrobiłabym chociażby pakiet na trombo. Będę trzymać kciuki żeby następnym, w miarę szybkim razem się udało!) będą przeplatać się z wesołymi i z prozą życia. Ale nie trzeba być dla siebie niemiłym, naprawdę. I mówię to ja. Trzymajcie się cieplo, wszystkie.

reklama
Do góry