Wątpię .. pęcherzyk miałam 10mm betę 6100 ciałka żółtego nie było widać ..Nie ma już nadzieji na pojawienie się zarodka?
mam wizytę w piątek
Cały czas plamie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątpię .. pęcherzyk miałam 10mm betę 6100 ciałka żółtego nie było widać ..Nie ma już nadzieji na pojawienie się zarodka?
Bardzo mi przykro Trymaj się i bądź dzielna!Wątpię .. pęcherzyk miałam 10mm betę 6100 ciałka żółtego nie było widać ..
mam wizytę w piątek
Cały czas plamie .
No muszę nie mam innego wyjścia mam już dwie córki 7 i 12 lat chcieliśmy trzecie ale chyba nie jest mi już dane być znowu mama to już druga strata za mną .. mam 35 lat już chyba swój czas wykorzystałam...Bardzo mi przykro Trymaj się i bądź dzielna!
Bardzo mi przykro Nawet nie mogę sobie wyobrazić jak okropne to jest.Dziewczyny będę was chyba opuszczać czekam na przyjęcie do szpitala. Będę miała indukowane poronienie bo ciąża zatrzymała się w rozwoju tak jak poprzednio.
Tak chyba je będą robić tu w szpitalu z automatu.Bardzo mi przykro Nawet nie mogę sobie wyobrazić jak okropne to jest.
Decydujesz się na badania? Może warto, skoro to drugi raz.
Smutna wiadomość trzymaj się w tak ciężkiej sytuacji. W poprzedniej ciąży w podobnym czasie się Tobie zatrzymała ?Dziewczyny będę was chyba opuszczać czekam na przyjęcie do szpitala. Będę miała indukowane poronienie bo ciąża zatrzymała się w rozwoju tak jak poprzednio.
W lipcu zatrzymała się na 5+4 czyli kilka dni wcześniej. Wtedy serduszka nie było a teraz było ale dziś już go nie widać i pęcherzyk jest w nieregularnym kształcie. Na wizycie 2 tyg temu dużo lepiej ten obraz wyglądał niż dzisiaj.Smutna wiadomość trzymaj się w tak ciężkiej sytuacji. W poprzedniej ciąży w podobnym czasie się Tobie zatrzymała ?
W lipcu zatrzymała się na 5+4 czyli kilka dni wcześniej. Wtedy serduszka nie było a teraz było ale dziś już go nie widać i pęcherzyk jest w nieregularnym kształcie. Na wizycie 2 tyg temu dużo lepiej ten obraz wyglądał niż dzisiaj.