reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Lekkie twardnienie podbrzusza jest normalne? Mam też wrażenie skurczy. Na internecie jest mało informacji i nie wiem co robić. Od 5 mnie tak co chwilę brzuch pobolewa. Nie plamię.

Dziewczyny będę was chyba opuszczać czekam na przyjęcie do szpitala. Będę miała indukowane poronienie bo ciąża zatrzymała się w rozwoju tak jak poprzednio.
Bardzo mi przykro :( Nawet nie mogę sobie wyobrazić jak okropne to jest.

Decydujesz się na badania? Może warto, skoro to drugi raz.

Smutna wiadomość 🥺 trzymaj się w tak ciężkiej sytuacji. W poprzedniej ciąży w podobnym czasie się Tobie zatrzymała ?
W lipcu zatrzymała się na 5+4 czyli kilka dni wcześniej. Wtedy serduszka nie było a teraz było ale dziś już go nie widać i pęcherzyk jest w nieregularnym kształcie. Na wizycie 2 tyg temu dużo lepiej ten obraz wyglądał niż dzisiaj.

reklama
Do góry