reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Cześć :) podpinam się pod wątek, termin na początek maja, właśnie udało mi się przeziębić wiec oczywiście strach milion…😓
Cześć, opowiesz coś o sobie? 🤗 Czy to Twoja pierwsza ciąża? Jesteś już może po wizycie u lekarza?

Ja we wczesnym stadium przeziębienia walczę białym naparem od Pana Tabletki i robię inhalacje z soli fizjologicznej. Też na początku ciąży teraz się przeziębiłam i udało się w 4 dni pokonać. Trzymaj się tam. 🫶

Cześć, opowiesz coś o sobie? 🤗 Czy to Twoja pierwsza ciąża? Jesteś już może po wizycie u lekarza?

Ja we wczesnym stadium przeziębienia walczę białym naparem od Pana Tabletki i robię inhalacje z soli fizjologicznej. Też na początku ciąży teraz się przeziębiłam i udało się w 4 dni pokonać. Trzymaj się tam. 🫶
Haha żeby to po jednej… 😂 Ciąża wystarana, wymarzona, po kolejnym cyklu z letrozolem i dwukrotnym ovitrelle. Pierwsza, więc pietram tak że zamiast się nią prawdziwie cieszyć to szukam caly czas co na danym etapie może pójść nie tak :( .
Obczajam pana tabletkę i chyba wypróbuję.
Jak to zrobić by znaleźć się w tej zamkniętej grupie o której opowiadacie klika stron wcześniej?

I trzymam kciuki- oby się okazało niczym poważnym plamienie!!

Haha żeby to po jednej… 😂 Ciąża wystarana, wymarzona, po kolejnym cyklu z letrozolem i dwukrotnym ovitrelle. Pierwsza, więc pietram tak że zamiast się nią prawdziwie cieszyć to szukam caly czas co na danym etapie może pójść nie tak :( .
Obczajam pana tabletkę i chyba wypróbuję.
Jak to zrobić by znaleźć się w tej zamkniętej grupie o której opowiadacie klika stron wcześniej?

I trzymam kciuki- oby się okazało niczym poważnym plamienie!!
Powiedzieć @Brownie1992 xeby cię dopisała ;)

Dziewczyny trzymajcie kciuki jadę na IP bo mnie męczą te plamienia. Dzisiaj znów rano po nocy się pojawiły. Wolę to skonsultować z lekarzem, bo do czwartku do mojej wizyty daleko. Może to nic groźnego ale spokoju mi to nie daje.
Trzymam kciuki ✊✊✊musi być dobrze u ciebie ✊
wystarczy już , niech tylko na mojej stracie się skończy ✊

reklama
Do góry