reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
A dlaczego akurat za 2 tygodnie? Zawsze można kogoś dołączyć do wątku później. A na udostępnianie na forum publicznym szczegółów wizyt czy zdjęć usg żadna nie ma ochoty.
Mi to szczerze nie przeszkadza xD uważam, że to nie są zdjęcia po których ktoś mnie i bąbla rozpozna i będą nas wytykać palcami na mieście 😊 Sama trafiłam na fora babyboom dopiero w polowie poprzedniej ciazy jak zaczęły się perturbacje z długością szyjki macicy.

Dziewczyny dzisiaj był najgorszy dzień od początku ciąży, wstałam rano i zaczęłam sprzątać po czym odcięło mnie o 10 i spałam prawie cały dzień:( ból głowy, mdłości, osłabienie a resztek sił starczyło mi na samodzielne dojście czasem do toalety 😔 na szczęście mąż posprzatal, zrobił obiad i zapewnia mi tu full service🙂

Mi to szczerze nie przeszkadza xD uważam, że to nie są zdjęcia po których ktoś mnie i bąbla rozpozna i będą nas wytykać palcami na mieście 😊 Sama trafiłam na fora babyboom dopiero w polowie poprzedniej ciazy jak zaczęły się perturbacje z długością szyjki macicy.
Wątek zamknięty nie jest obowiązkowy. Dlatego robiłam listę chętnych, a nie wrzucam tam wszystkie uczestniczki z automatu ;)

Dziewczyny dzisiaj był najgorszy dzień od początku ciąży, wstałam rano i zaczęłam sprzątać po czym odcięło mnie o 10 i spałam prawie cały dzień:( ból głowy, mdłości, osłabienie a resztek sił starczyło mi na samodzielne dojście czasem do toalety 😔 na szczęście mąż posprzatal, zrobił obiad i zapewnia mi tu full service🙂
ojej, w tym wszystkim masz cudownego męża ❤️ mój też niczego sobie 🙂 właśnie wyszorował łazienkę i sprząta 🙂

Hej, ja dzisiaj dopiero nadrabiam co się dzieje u was 😊 u mnie wrzesień to cały zwariowany , szkoła , zajęcia poza lekcyjne 😉 czuje się raz lepiej raz gorzej ale niestety nie ma chwili odpoczynku 😀 co to wątku zamkniętego jest za @Brownie1992 dopisz mnie jak możesz 🙂 w dwóch pierwszych ciążach nawet nie czułam że jestem w ciąży. A teraz z dnia na dzień jest coraz gorzej. Wszystkie zapachy mi śmierdzą. Najgorzej mięso.. a moja chłopaki nie mają dla mnie litości i co chwilę kanapki , mięsko smażone 😀

reklama
Do góry