reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Ostatnia edycja:
reklama
Śniło mi się dziś, że byłam u swojej ginekolog i powiedziała, że mam bliźniaki. Kurcze, teraz mnie tak ciekawość zżera. Tzn bliźniaki to na pewno nie będą, ale tak zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko jest ok. Nie mogę już wytrzymać do tego poniedziałku 😱

Śniło mi się dziś, że byłam u swojej ginekolog i powiedziała, że mam bliźniaki. Kurcze, teraz mnie tak ciekawość zżera. Tzn bliźniaki to na pewno nie będą, ale tak zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko jest ok. Nie mogę już wytrzymać do tego poniedziałku 😱
ja mam to samo ale ja muszę czekać do czwartku. To będzie moja pierwsza wizyta stety i niestety. I też się martwię co lekarz powie zwłaszcza że ja już po 1 stracie. Ale pocieszam się tym że już limit pecha wykorzystałam w tamtym roku i teraz będzie już tylko dobrze i w przyszłym roku będę chodziła z wózeczkiem jak na dumną mamusię przystało. I Ty też tak myśl. A skoro miałaś sen o bliźniakach to znaczy że u ciebie szczęście jest i nie opuści Cię do samego porodu.

reklama
Do góry