reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja już skończyła 9 TC wiedza przyjaciele, z rodziny tylko siostra, kilka dni temu jej powiedziałam, bo potrzebuje pomocy. Rodzinie chyba w weekend na urodzinach córki powiemy. Po mnie już te ciążę tez po prostu widać. Myślę, że do miesiąca wszyscy będą wiedzieć. Nie mam z tym problemu. Ja otwarcie mówię o poronieniach, wiem, że moje historie były dużym wsparciem dla wielu osób, które tak jak ja myślały, że tylko je to spotyka.
My planujemy powiedzieć rodzicom po 12tc. Ale już coś się domyślają 🙊

Będę powoli zbierać listę osób chętnych na zamknięty wątek. Jeśli ktoś jest chętny to lajkujcie proszę.

Są już czerwcowe mamusie więc na dniach możemy listę zamykać 😊
Potrzebujemy też drugiego moderatora. Czy któraś się pisze ? 😁

@agakazet
@agnzar
@Cantosowa
@Pierwiastka
@zicherka
@Asztart
@Dulce123
@Aurorah
@Hormiona
@Ania_2400
@Jesionka
@Moonstone
@sylwia210295
@Chałka
@Monika.a
@KINDERBUENOO88
@Malla
@nudella
@Medjool
@Słoneczko świeci
@Asia199
@floresence
@ArianaG
@stokrotka33
@haniajestem
@AngelikaAndzia
@flower_123
@Caviaslover
@xedytax

Ostatnia edycja:
Są już czerwcowe mamusie więc na dniach możemy listę zamykać 😊
Potrzebujemy też drugiego moderatora. Czy któraś się pisze ? 😁

@agakazet
@agnzar
@Cantosowa
@Pierwiastka
@zicherka
@Asztart
@Dulce123
@Aurorah
@Hormiona
@Ania_2400
@Jesionka
@Moonstone
@sylwia210295
@Chałka
@Monika.a
@KINDERBUENOO88
@Malla
@nudella
@Medjool
@Słoneczko świeci
@Asia199
Ja już jestem moderatorem na jednym wątku i czasu na razie brak na więcej, natomiast uważam, że uruchomienie wątku za 2 tygodnie byłoby optymalne.

Ja już jestem moderatorem na jednym wątku i czasu na razie brak na więcej, natomiast uważam, że uruchomienie wątku za 2 tygodnie byłoby optymalne.
A dlaczego akurat za 2 tygodnie? Zawsze można kogoś dołączyć do wątku później. A na udostępnianie na forum publicznym szczegółów wizyt czy zdjęć usg żadna nie ma ochoty.

reklama
Do góry