reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja już skończyła 9 TC wiedza przyjaciele, z rodziny tylko siostra, kilka dni temu jej powiedziałam, bo potrzebuje pomocy. Rodzinie chyba w weekend na urodzinach córki powiemy. Po mnie już te ciążę tez po prostu widać. Myślę, że do miesiąca wszyscy będą wiedzieć. Nie mam z tym problemu. Ja otwarcie mówię o poronieniach, wiem, że moje historie były dużym wsparciem dla wielu osób, które tak jak ja myślały, że tylko je to spotyka.
My planujemy powiedzieć rodzicom po 12tc. Ale już coś się domyślają 🙊

Będę powoli zbierać listę osób chętnych na zamknięty wątek. Jeśli ktoś jest chętny to lajkujcie proszę.

Są już czerwcowe mamusie więc na dniach możemy listę zamykać 😊
Potrzebujemy też drugiego moderatora. Czy któraś się pisze ? 😁

@agakazet
@agnzar
@Cantosowa
@Pierwiastka
@zicherka
@Asztart
@Dulce123
@Aurorah
@Hormiona
@Ania_2400
@Jesionka
@Moonstone
@sylwia210295
@Chałka
@Monika.a
@KINDERBUENOO88
@Malla
@nudella
@Medjool
@Słoneczko świeci
@Asia199
@floresence
@ArianaG
@stokrotka33
@haniajestem
@AngelikaAndzia
@flower_123
@Caviaslover
@xedytax

Ostatnia edycja:
Są już czerwcowe mamusie więc na dniach możemy listę zamykać 😊
Potrzebujemy też drugiego moderatora. Czy któraś się pisze ? 😁

@agakazet
@agnzar
@Cantosowa
@Pierwiastka
@zicherka
@Asztart
@Dulce123
@Aurorah
@Hormiona
@Ania_2400
@Jesionka
@Moonstone
@sylwia210295
@Chałka
@Monika.a
@KINDERBUENOO88
@Malla
@nudella
@Medjool
@Słoneczko świeci
@Asia199
Ja już jestem moderatorem na jednym wątku i czasu na razie brak na więcej, natomiast uważam, że uruchomienie wątku za 2 tygodnie byłoby optymalne.

Ja już jestem moderatorem na jednym wątku i czasu na razie brak na więcej, natomiast uważam, że uruchomienie wątku za 2 tygodnie byłoby optymalne.
A dlaczego akurat za 2 tygodnie? Zawsze można kogoś dołączyć do wątku później. A na udostępnianie na forum publicznym szczegółów wizyt czy zdjęć usg żadna nie ma ochoty.

reklama
Do góry