reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
A dlaczego akurat za 2 tygodnie? Zawsze można kogoś dołączyć do wątku później. A na udostępnianie na forum publicznym szczegółów wizyt czy zdjęć usg żadna nie ma ochoty.
Mi to szczerze nie przeszkadza xD uważam, że to nie są zdjęcia po których ktoś mnie i bąbla rozpozna i będą nas wytykać palcami na mieście 😊 Sama trafiłam na fora babyboom dopiero w polowie poprzedniej ciazy jak zaczęły się perturbacje z długością szyjki macicy.

Dziewczyny dzisiaj był najgorszy dzień od początku ciąży, wstałam rano i zaczęłam sprzątać po czym odcięło mnie o 10 i spałam prawie cały dzień:( ból głowy, mdłości, osłabienie a resztek sił starczyło mi na samodzielne dojście czasem do toalety 😔 na szczęście mąż posprzatal, zrobił obiad i zapewnia mi tu full service🙂

Mi to szczerze nie przeszkadza xD uważam, że to nie są zdjęcia po których ktoś mnie i bąbla rozpozna i będą nas wytykać palcami na mieście 😊 Sama trafiłam na fora babyboom dopiero w polowie poprzedniej ciazy jak zaczęły się perturbacje z długością szyjki macicy.
Wątek zamknięty nie jest obowiązkowy. Dlatego robiłam listę chętnych, a nie wrzucam tam wszystkie uczestniczki z automatu ;)

Dziewczyny dzisiaj był najgorszy dzień od początku ciąży, wstałam rano i zaczęłam sprzątać po czym odcięło mnie o 10 i spałam prawie cały dzień:( ból głowy, mdłości, osłabienie a resztek sił starczyło mi na samodzielne dojście czasem do toalety 😔 na szczęście mąż posprzatal, zrobił obiad i zapewnia mi tu full service🙂
ojej, w tym wszystkim masz cudownego męża ❤️ mój też niczego sobie 🙂 właśnie wyszorował łazienkę i sprząta 🙂

Hej, ja dzisiaj dopiero nadrabiam co się dzieje u was 😊 u mnie wrzesień to cały zwariowany , szkoła , zajęcia poza lekcyjne 😉 czuje się raz lepiej raz gorzej ale niestety nie ma chwili odpoczynku 😀 co to wątku zamkniętego jest za @Brownie1992 dopisz mnie jak możesz 🙂 w dwóch pierwszych ciążach nawet nie czułam że jestem w ciąży. A teraz z dnia na dzień jest coraz gorzej. Wszystkie zapachy mi śmierdzą. Najgorzej mięso.. a moja chłopaki nie mają dla mnie litości i co chwilę kanapki , mięsko smażone 😀

reklama
Do góry