AngelikaAndzia
Fanka BB :)
ja miałam ochotę na kebabaDziewczyny ja dziś po prscy (dopiero wracam...) pozwoliłam sobie na McDonald
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam ochotę na kebabaDziewczyny ja dziś po prscy (dopiero wracam...) pozwoliłam sobie na McDonald
Nie obwąchalam wszystkie w rossmanie, zwłaszcza te bio/eko i nic. Najlepsze są takie mydła naturalne np. Z firmy cztery szpaki (jak dla mnie). Ja nie mogę też używać swojego kremu i przerzuciłam się na Ziaja nieperfumowany - polecam!Kurczę przeszkadzają mi żele do mycia ciała przez zapach. Któraś z Was ma to samo i znalazła jakiś znośny?
Dobry mixdobra jestem po kolacji śledzik z dżemem, ale dzisiaj bez wody gazowanej. Kurde może jutro dotrę do miejsca gdzie ludziom krzywdę robią chociaż noc jeszcze długa a ja o północy głodnieję
uuuuaaaaa mi niedobrze na samą myśl tego mixudobra jestem po kolacji śledzik z dżemem, ale dzisiaj bez wody gazowanej. Kurde może jutro dotrę do miejsca gdzie ludziom krzywdę robią chociaż noc jeszcze długa a ja o północy głodnieję
Nie obwąchalam wszystkie w rossmanie, zwłaszcza te bio/eko i nic. Najlepsze są takie mydła naturalne np. Z firmy cztery szpaki (jak dla mnie). Ja nie mogę też używać swojego kremu i przerzuciłam się na Ziaja nieperfumowany - polecam!
ja teraz myję się w żelu z DM taki dla dzieci Babycoś tam i Hipp mojego dziecka. Te dzidziusiowe zapachy mnie kręcą . Może takie coś przetestuj.Kurczę przeszkadzają mi żele do mycia ciała przez zapach. Któraś z Was ma to samo i znalazła jakiś znośny?
uuuuaaaaa mi niedobrze na samą myśl tego mixu
Ja używam Sylveco delikatny żel myjący. Prawie nie ma zapachu, delikatnie można wyczuć miętę jak się zaciągniesz.Kurczę przeszkadzają mi żele do mycia ciała przez zapach. Któraś z Was ma to samo i znalazła jakiś znośny?