reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Kurczę przeszkadzają mi żele do mycia ciała przez zapach. Któraś z Was ma to samo i znalazła jakiś znośny?
Nie:D obwąchalam wszystkie w rossmanie, zwłaszcza te bio/eko i nic. Najlepsze są takie mydła naturalne np. Z firmy cztery szpaki (jak dla mnie). Ja nie mogę też używać swojego kremu i przerzuciłam się na Ziaja nieperfumowany - polecam!:)

Nie:D obwąchalam wszystkie w rossmanie, zwłaszcza te bio/eko i nic. Najlepsze są takie mydła naturalne np. Z firmy cztery szpaki (jak dla mnie). Ja nie mogę też używać swojego kremu i przerzuciłam się na Ziaja nieperfumowany - polecam!:)

Mam wlasnie ten żel z czterech szpaków bezzapachowy, został mi z poprzedniej ciąży, on jest na najgorsze chwile 🤣 ale on mi trochę jechał klejem

reklama
Do góry