reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Ja nie wiem dzieczyny jak jesteście w stanie zjeść śledzie. Mi to na jajka i na mięso nawet niedobrze jest. ;D jem same bułki z twarogiem i nektarynki XD
Mam to samo. Wczoraj mój mąż nakupował mięsa i wędlinę od jakiegoś eko producenta. Pokazywał mi to a ja z każda sekunda myślałam tylko o tym jak nie puścić pawia na myśl o zjedzeniu tego mięsa. Nektarynki i jabłka mogę jeść bez ryzyka :)

reklama
Ja mam tak żyły na wierzchu ze nigdy nie maja problemu. Ale kiedyś byłam w przychodni gdzie dwóm osobom na raz pobierają i babce na przeciwko tak dlubali żeby żyłę znaleść ze myślałam ze padnę
Ja jestem krwiodawca a pierwszy komplement od Pawła był: ładne masz żyły, wkluwalbym się także nie wiem co ona odpieprzyla 😂

Ja jestem krwiodawca a pierwszy komplement od Pawła był: ładne masz żyły, wkluwalbym się także nie wiem co ona odpieprzyla 😂
Też byłam krwiodawczynią :) Niestety odkąd biore euthrytox, to nie mogę oddawac krwi :( Zobaczymy czy kiedyś będę mogła odstawić (miałam wyniki chyba 3,1 przed zaczęciem łykania). Jak nie to niestety koniec oddawania, a szkoda :(

reklama
Jak dziewczyny dziś się czujecie ? ;) któraś dziś wizytę ma ?
Ja dziś od rana co jakiś czas mam mdłości. 🤢 Z samego rana napiłam się wody gazowanej i momentalnie tak mnie po niej zemdliło, że musiałam się położyć na godzinę, dosłownie nie mogłam się ruszać. Z kolei wchodząc do windy na klatce schodowej uderzył mnie zapach środka myjącego (dziś akurat sprzątali) i tak mnie odrzuciło, że prawie wybiegłam przez zamknięte drzwi z powrotem do domu 😂

Do góry