Moonstone
Moderator
Opolskiea ja z dolnośląskiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Opolskiea ja z dolnośląskiego
Mi lilie śmierdzą i bez ciążyJa do dzisiaj mogłam powiedzieć, że zapachy mnie nie ruszają ale siostra męża przyniosła mi dzisiaj taka duża lilie ciętą do wazonu, tak pachniała, że po godzinie wylądowała na balkonie bo już nie mogłam wytrzymać
Jeszcze Ania też była z okolic Krakowa. Wydaje mi się, że było nas kilkawychodzi na to, że majówki są tylko z 2 okolic
Tak jest, KrakówJeszcze Ania też była z okolic Krakowa. Wydaje mi się, że było nas kilka
Nie wiem alebowiem nie miałam rozstępów w ciążyDziewczyny, a może któraś z Was może polecić jakieś kremy, które fajnie nawilżą skórę brzucha, która nieźle będzie musiała się napracować podobno nie ma cudów na rozstępy, ale nawilżać zawsze warto
Po prostu zdradź nam jak to się robi a nie będziemy musiały się wyposażać w smarowidłaNie wiem alebowiem nie miałam rozstępów w ciąży
Ja z Wawypróbuje was nadrobić na tym urlopie ale nie jest to łatweA ktoś z Warszawy lub okolic?