Moonstone
Moderator
Geny mi się jak już to na nogach robiąPo prostu zdradź nam jak to się robi a nie będziemy musiały się wyposażać w smarowidła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Geny mi się jak już to na nogach robiąPo prostu zdradź nam jak to się robi a nie będziemy musiały się wyposażać w smarowidła
ja też!Ja z Wawypróbuje was nadrobić na tym urlopie ale nie jest to łatwe
Nie, ale Warmia i Powiśle to moja duchowa ojczyznaKtoś może okolice Olsztyna?
A zachowałas higienę badania: podmyc się, środkowy strumień, oddanie do laboratorium w ciągu dwóch godzin?Dziewczyny czy miałyście już robione badanie moczu? Bo robiłam tydzień temu to mam ph8 i po zat wszytko ok było. Dziś znów robiłam i dalej mam pH 8 ale zaś jakieś są bakterie liczne, nabłonki płaskie liczne, pasma śluzu liczne, białko 30. Nie wiem czy mam jakiś stan zapalny w pęcherzu czy to z pochwy jakieś elementy bakterii się dostały
Właśnie tak i nie wiem o co tu chodzi.A zachowałas higienę badania: podmyc się, środkowy strumień, oddanie do laboratorium w ciągu dwóch godzin?
mój chłop jest z opolskiego a ja to w sumie tak dziwnie mam, bo mieszkałam przez ostatnie 4 lata w Krakowie, urodziłam się w Małopolsce a od poniedziałku mieszkam pod Żywcem. No ale Żywiecczyzna to nadal historyczna Małopolska. Przynajmniej tak sobie to tłumaczę ale rodzić mam zamiar w Krakowie.Opolskie
ja też z okolic, takich dalszych, bo prawie 2hJeszcze Ania też była z okolic Krakowa. Wydaje mi się, że było nas kilka