reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja mam umowę o pracę na czas określony i nie wiem jak jest w tym przypadku
Kobiety w ciąży powinny widzieć, że umowa o pracę zawarta na czas określonyalbo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, która uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, ulega przedłużeniu do dnia porodu.

Nie do Ciebie ale dziękuję za odpowiedź, bo takiej potrzebowałam! 😊 To znaczy, że jeszcze wszystko przed mną.
❤️ to taki kamień z serca, jeden z wielu.
U mnie lekarz miał tak dobry sprzęt, że w tym czasie widział już serduszko. Dzień później w końcu trafiłam do mojego prywatnego i też już widział serduszko❤️

Czy któraś z was wie żeby po luteinie dopochwowej można plamić ? Już mnie szlag trafi .. coś tam wypłynie co jakiś czas ... jak tabletkę wkładałam to czasem też coś mam 😟 nie jest to żywa krew bardziej brazowa
Tak ja miałam plamienie w tamtym tyg. po luteinie. Lekarz powiedział mi, żebym aplikując tabletkę starała się po tylnej ścianie ją aplikować. Wszytko tam jest teraz bardzo ukrwione a dodatkowo luteina na maxa wysusza śluzówkę wiec o takie mikrourazy bardzo łatwo. Jeśli jest brązowe plamienie i nie ma bólu przy tym to myśle, że nie ma czym się martwić. Na najbliższej wizycie powiedziałabym lekarzowi

No właśnie nic mnie nie boli . Tzn coś tam pobolewa ale bardziej obstawiam rozciąganie .. wszytko tak z umiarem .. najgorsze te plamienia. wizytę mam za tydzień . Chyba żeby coś będzie się działo gorzej to pojadę na sor .
Dziękuję za odp 😊

reklama
Do góry