reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Co do płci, to popełniłam kiedyś nietakt, bo zapytałam koleżankę z zespołu, która mieszka w Indiach, czy wie już, czy chłopak, czy dziewczynka. Okazało się, że tam nielegalnym jest, żeby lekarz powiedział pacjentce, albo wpisał w jakikolwiek dokument płeć dziecka przed porodem. Powodem jest duża liczba dokonywanych aborcji, ze względu na to, że ma się urodzić córka.

Ostatnia edycja:
Bardzo chciałam ciążę od jesieni do wiosny. Mam okropne migreny i latem jestem ☠️. To w tym roku we wrześniu jak na złość nie dość, że duże amplitudy temp to jeszcze w dzień doczuwalna do 30st. Mam dość.

Bardzo chciałam ciążę od jesieni do wiosny. Mam okropne migreny i latem jestem ☠️. To w tym roku we wrześniu jak na złość nie dość, że duże amplitudy temp to jeszcze w dzień doczuwalna do 30st. Mam dość.
Z jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiem ;)

Z jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiem ;)
uwierz że lepiej chyba w lipcu w upał z dzieckiem na zewnątrz niż z brzuchem :D jak rodziłam we wrześniu to katorgą dla mnie był ostatni trymestr. Upał i zadyszka dawały w kość. Ja pod koniec to już prawie z domu nie wychodziłam.

reklama
Do góry