Aurorah
Fanka BB :)
ja na bank osiwiejęKurczakowilk zwany orełem będzie miał 1,5 roku mogę tego nie przeżyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na bank osiwiejęKurczakowilk zwany orełem będzie miał 1,5 roku mogę tego nie przeżyć
Mój mąż by bardzo chciał córkę. Ale coś czuje drugiego Wielkiego KsięciaJa bym nie dała rady nie wiedzieć imiona nawet mamy już wybrane jeśli będzie u mnie wszytko ok i okaże się z czasem że będzie dziewczynka to moj mąż oszaleje bo w domu już mamy dwie córki
coś w tym jest hehehekobieta wybiera imie gdy mąż daje nazwisko
No mój to bardzo by chcial synka no ale z córek też się cieszy wiadomo jest kierowcą ciężarówki by go zabierał na różne podroze a tak musi zabierać babiniecMój mąż by bardzo chciał córkę. Ale coś czuje drugiego Wielkiego Księcia
Ja jak poszłam na prenatalne to zanim podał płeć spytał czy chcę znać, więc fajnie. Ale fakt, lepiej przypominać żeby się nie zapomniał. W opisach badań miałam w sumie nie raz wpisane, że narządy męskie prawidłowe czy coś takiegoMyśmy nie mieli wyboru, w momencie kiedy usłyszeliśmy: a tu widzimy… ale chcecie znać płeć
z tego co mój lekarz na prenatalnych mówił to w tym 12 TC jeszcze idzie to jakoś przeoczyć chociaż też trzeba mówić, ale na połówkowym już się to bardzo w oczy rzuca. I w ramach ciekawostki wam powiem że jak się nie chce znać płci to ja miałam zupełnie inaczej robione zdjęcia z USG. Z tych 12 tc ustawił mi tak jakby z góry widok żeby zasłonić nogi. A na prenatalnych połówkowych zrobili specjalny zoom tak że lekarz widział wszystko co mu jest potrzebne ale bez pokazywania mi szczegółów. Jak się później dowiedziałam jeśli się chce znać płeć to robią zupełnie inne ujęcia. A przy chęci ukrycia tego muszą inaczej manewrować sprzętem.Ja jak poszłam na prenatalne to zanim podał płeć spytał czy chcę znać, więc fajnie. Ale fakt, lepiej przypominać żeby się nie zapomniał. W opisach badań miałam w sumie nie raz wpisane, że narządy męskie prawidłowe czy coś takiego
A to ja uwielbiam paczki i drożdżówki z serem ale swoje najlepszeJa kocham cynamonki, pączki nie mają do nich startu w ogóle. Jeśli jakaś drożdżówka ma, to może jagodzianka, ale tylko w lecie i najlepiej nad wodą