reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
mozemy sie wymienic jakby co bo ja mamJa bym nie dała rady nie wiedzieć imiona nawet mamy już wybrane jeśli będzie u mnie wszytko ok i okaże się z czasem że będzie dziewczynka to moj mąż oszaleje bo w domu już mamy dwie córki
dwoch chlopaków
Chałka
Co do płci, to popełniłam kiedyś nietakt, bo zapytałam koleżankę z zespołu, która mieszka w Indiach, czy wie już, czy chłopak, czy dziewczynka. Okazało się, że tam nielegalnym jest, żeby lekarz powiedział pacjentce, albo wpisał w jakikolwiek dokument płeć dziecka przed porodem. Powodem jest duża liczba dokonywanych aborcji, ze względu na to, że ma się urodzić córka.
Ostatnia edycja:
Brownie1992
Moderator
Będę powoli zbierać listę osób chętnych na zamknięty wątek. Jeśli ktoś jest chętny to lajkujcie proszę.
Chałka
Z jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiemBardzo chciałam ciążę od jesieni do wiosny. Mam okropne migreny i latem jestem . To w tym roku we wrześniu jak na złość nie dość, że duże amplitudy temp to jeszcze w dzień doczuwalna do 30st. Mam dość.
Słoneczko świeci
Ciesz się, ze to poczateczekBardzo chciałam ciążę od jesieni do wiosny. Mam okropne migreny i latem jestem . To w tym roku we wrześniu jak na złość nie dość, że duże amplitudy temp to jeszcze w dzień doczuwalna do 30st. Mam dość.
stokrotka33
Zaangażowana w BB
No jeśli chodzi o przeciwciała to ok to co innegoNie, nie grupę krwi tylko przeciwciała
Aurorah
uwierz że lepiej chyba w lipcu w upał z dzieckiem na zewnątrz niż z brzuchem jak rodziłam we wrześniu to katorgą dla mnie był ostatni trymestr. Upał i zadyszka dawały w kość. Ja pod koniec to już prawie z domu nie wychodziłam.Z jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiem
reklama
Moonstone
Moderator
Nie chcesz wiedzieć jakie my kilometry robiliśmy od maja i jak bardzo w tym roku jestem strzaskanaZ jednej strony też myślę, że to najlepszy czas na ciążę, ale z drugiej jak sobie pomyślę, że będę w lipcu w żarze z dzieckiem w wózku spacerować, to sama nie wiem