reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

U mnie mój mąż pierwszy zerknął na test 😁
Ja nie robiłam testu tylko od razu zrobiłam betę
Jak zajrzałam czy jest wynik i było prawie 3500 bety to przez moment myślam, że to jakaś pomyłka, bo nigdy nie miałam powyżej 1.
Od razu poleciałam na schody wołać męża, bo był u góry i zaczęłam płakać, że chyba jestem w ciąży 🙈

reklama
Jak powiedzieliście swoim drugim połowom o pozytywny teście? Może byli przy was, a może najpierw potwierdziłyście u ginekologa? Jaka była wasza reakcja?
Mąż odnajduje się w "moim okresie" więc jak od dwóch dni nie było symptomów okresu, sam zapytał czy się nie udało. Chciałam poczekać do weekendu z testem. Nie widzę sensu w ukrywaniu przed najbliższą osobą.

Co do kawy, to bez niej nie ma dla mnie życia i bardziej chodzi o smak, niż o kofeine. Właśnie zamówiłam polecaną bezkofeinową do ekspresu i mam nadzieje, że będzie tak dobra jak mówią i zastąpi mi zwykłą kawę.

Ja zazwyczaj pije 2 dziennie, ale czasem popołudniu dokładałam sobie 3 i mam nadzieje, że z bekofeinówką nie będę musiała zmienić zwyczajów :D

Co do kawy, to bez niej nie ma dla mnie życia i bardziej chodzi o smak, niż o kofeine. Właśnie zamówiłam polecaną bezkofeinową do ekspresu i mam nadzieje, że będzie tak dobra jak mówią i zastąpi mi zwykłą kawę.

Ja zazwyczaj pije 2 dziennie, ale czasem popołudniu dokładałam sobie 3 i mam nadzieje, że z bekofeinówką nie będę musiała zmienić zwyczajów :D
Daj znać 😅

Ja też uwielbiam kawę, cole itp. Bardzo dużo piłam, żeby postawić się na nogi. Mam całą dobę napięty grafik, mało snu i szczerze mówiąc ledwo chodzę po ograniczeniu się do jednej kawy. Też szukam czegoś co da podobny smak i może trochę oszuka organizm. Coś polecacie oprócz zbożowej?

Ostatnia edycja:
reklama
To ja mam podobnie z kawa przed ciaza piłam prawie co chwila teraz staram się 2 dziennie i to słabe. Jaka kawę do ekspresu @Chałka zamowilaś?
1694966190195.png

Tą. Chwalą, że smakuje niemal jak zwykła, więc mam wielkie oczekiwania :D

Do góry