reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja się teraz po kawie źle czuje. Dziś wypiłam pierwsza od tygodnia bo miałam mega ochotę i żałowałam bo mnie mdliło bardzo po niej..

Hej dziewczyny byłam dziś na usg ;) zarodek widać i migał wiec serce bije, krwiaka już nie ma :)
Super! Gratuluje! Który to tydzień?

Pytam, bo idę w środę, 5+4 i nie wiem czy się nastawiać na cokolwiek :D Beta w sobotę 6100 (dziś robiłam przyrost, więc zobaczymy), ale na serce pewnie jeszcze za wcześnie.

reklama
Czyli pewnie za szybko lezę, ale nie mam więcej cierpliwości :D Najwyżej pójdę jeszcze raz, z tydzień później :D
Ja byłam w zeszła sobotę jescze bo plamilam to był 5+0 z okresu Ale był sam pęcherzyk malutki i w środku było pusto. Lekarka kazała za tydzień się stawić przez krwiaka. Często zarodek już widać wcześniej . Ja kolejna mam z tydzień wizytę już u swojej gin bo teraz na urlopie była

Do góry