Medjool
Fanka BB :)
Dziewczynka też.Jaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka też.Jaka płeć Wam wychodzi wg kalendarza chińskiego? U mnie dziewczynka![]()
Póki co przewaga dziewczyn. Zobaczymy czy się sprawdziDziewczynka też.![]()
Myśle ze będzie przewaga chłopakówPóki co przewaga dziewczyn. Zobaczymy czy się sprawdzi![]()
Ale takie Twoje przeczucie, czy że chiński kalendarz trzeba odczytywać na odwrót?Myśle ze będzie przewaga chłopaków![]()
Witamy doswiadczoną mamęIle lat mają Twoje dzieciaki?
Właśnie sprawdziłam i wychodzi mi chłopak. I co prawda najważniejsze, żeby donosić do końca zdrową ciąże, ale jakbym se mogła wybierać, to chciałabym dziewczynkęMyśle ze będzie przewaga chłopaków![]()
Dlatego doświadczona, a nie "wszechwiedząca"9, 6 i półtora roku. Wcale niedoświadczona. Każde dziecko i każda ciąża mnie czymś zaskakuje.![]()
DoświadczenieAle takie Twoje przeczucie, czy że chiński kalendarz trzeba odczytywać na odwrót?![]()
To może przerwa od forum do czasu wizyty?6 dni do wizyty. Zaczęłam się nieco niecierpliwic i niepokoić, czy wszystko ok i czy lekarz zobaczy coś i czy nie będzie to puste jajo... Czytanie for ciążowych, gdzie jest duzo dziewczyn po przejściach i z aktualnymi problemami nie działa dobrze na moją głowę.
Właśnie sprawdziłam i wychodzi mi chłopak. I co prawda najważniejsze, żeby donosić do końca zdrową ciąże, ale jakbym se mogła wybierać, to chciałabym dziewczynkę
Dlatego doświadczona, a nie "wszechwiedząca"
6 dni do wizyty. Zaczęłam się nieco niecierpliwic i niepokoić, czy wszystko ok i czy lekarz zobaczy coś i czy nie będzie to puste jajo... Czytanie for ciążowych, gdzie jest duzo dziewczyn po przejściach i z aktualnymi problemami nie działa dobrze na moją głowę.
Wizytę mam wcześnie, bo w 6 tygodniu. Pewnie jeszcze na serce nie ma szans, ale chcę sprawdzic czy i gdzie umieszczony jest pęcherzyk ciążowy. I tak niech się cieszą, że nie przyszłam do nich przed miesiączką, bo miałam już test pozyywnyTo może przerwa od forum do czasu wizyty?
A który tc będziesz miała na wizycie wg swoich obliczeń?
Z tego co kojarzę, to pracujesz, prawda? Może dzięki temu szybciej zleci Ci czas. A w weekend się porozpieszczaj - może jakieś dobry obiad w knajpie? Trzymam kciuki za wizytę i luz w głowie.![]()