hahah ciekawie macie tam w pracy ja dziś robię zapiekanki bo tak mi się chce pieczarek
reklama
Aurorah
Fanka BB :)
Ha pytałam lekarza o herbatę zabroniona jest biała i czerwona. Czarną można pić ale nie mocną czyli nie parzyc za długo. I odnośnie noszenia ciężarów starać się unikać, ale jak trzeba to podnosić tak żeby nie naciskać na brzuch. Czyli na ugiętych nogach żeby ciężar szedł w uda a nie napinać brzucha. Mam ban na córkę tzn mogę ją na ręce wziąć, ale tylko jak jest na krześle obok. No i mam prowadzić oszczędny tryb życia i zero stresu.
sylwia210295
Ja miałam ochotę na chleb i gołąbki. Upiekłam chleb, nie mogłam się doczekać aż ostygnie, w międzyczasie zrobiłam gołąbki. Zjadłam chleb i teraz mi tak niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, że masakrahahah ciekawie macie tam w pracy ja dziś robię zapiekanki bo tak mi się chce pieczarek
stokrotka33
Zaangażowana w BB
To taki żarcik, że byłam u lekarza z przypadku aby potwierdzić ciążę i chciałam od razu L4, bo w pracy dźwigam. A on na to, że w ciąży nie ma przeciwwskazań do dźwigania i mogę chodzić do pracy musiałam wymusić zwolnienie na nimHa pytałam lekarza o herbatę zabroniona jest biała i czerwona. Czarną można pić ale nie mocną czyli nie parzyc za długo. I odnośnie noszenia ciężarów starać się unikać, ale jak trzeba to podnosić tak żeby nie naciskać na brzuch. Czyli na ugiętych nogach żeby ciężar szedł w uda a nie napinać brzucha. Mam ban na córkę tzn mogę ją na ręce wziąć, ale tylko jak jest na krześle obok. No i mam prowadzić oszczędny tryb życia i zero stresu.
Dulce123
czerwona że owocowa?Ha pytałam lekarza o herbatę zabroniona jest biała i czerwona. Czarną można pić ale nie mocną czyli nie parzyc za długo. I odnośnie noszenia ciężarów starać się unikać, ale jak trzeba to podnosić tak żeby nie naciskać na brzuch. Czyli na ugiętych nogach żeby ciężar szedł w uda a nie napinać brzucha. Mam ban na córkę tzn mogę ją na ręce wziąć, ale tylko jak jest na krześle obok. No i mam prowadzić oszczędny tryb życia i zero stresu.
Dulce123
i chodziłaś do pracy czy jednak Ci dał?To taki żarcik, że byłam u lekarza z przypadku aby potwierdzić ciążę i chciałam od razu L4, bo w pracy dźwigam. A on na to, że w ciąży nie ma przeciwwskazań do dźwigania i mogę chodzić do pracy musiałam wymusić zwolnienie na nim
Dulce123
mi się nie chce ostatnio w ogóle gotować, nie mam siły stac wkuchni, wole sie położyćJa miałam ochotę na chleb i gołąbki. Upiekłam chleb, nie mogłam się doczekać aż ostygnie, w międzyczasie zrobiłam gołąbki. Zjadłam chleb i teraz mi tak niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, że masakra
Chałka
To Twój stały lekarz?To taki żarcik, że byłam u lekarza z przypadku aby potwierdzić ciążę i chciałam od razu L4, bo w pracy dźwigam. A on na to, że w ciąży nie ma przeciwwskazań do dźwigania i mogę chodzić do pracy musiałam wymusić zwolnienie na nim
Bardzo lubię gołąbki, ale nie umiem ich stworzyć Jak nie masz na nie smaka, to wyślijJa miałam ochotę na chleb i gołąbki. Upiekłam chleb, nie mogłam się doczekać aż ostygnie, w międzyczasie zrobiłam gołąbki. Zjadłam chleb i teraz mi tak niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, że masakra
sylwia210295
Poszłam na łatwiznę i zrobiłam bez zawijania. Mogę wysłaćTo Twój stały lekarz?
Bardzo lubię gołąbki, ale nie umiem ich stworzyć Jak nie masz na nie smaka, to wyślij
reklama
Moonstone
Moderator
No to ciekawe co mam zrobić z moim 8 miesięcznym 10kg dzieckiemHa pytałam lekarza o herbatę zabroniona jest biała i czerwona. Czarną można pić ale nie mocną czyli nie parzyc za długo. I odnośnie noszenia ciężarów starać się unikać, ale jak trzeba to podnosić tak żeby nie naciskać na brzuch. Czyli na ugiętych nogach żeby ciężar szedł w uda a nie napinać brzucha. Mam ban na córkę tzn mogę ją na ręce wziąć, ale tylko jak jest na krześle obok. No i mam prowadzić oszczędny tryb życia i zero stresu.