reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

hahah ciekawie macie tam w pracy 😅🤣 ja dziś robię zapiekanki bo tak mi się chce pieczarek 😂

IMG_20230913_135514.jpg

reklama
Ha pytałam lekarza o herbatę zabroniona jest biała i czerwona. Czarną można pić ale nie mocną czyli nie parzyc za długo. I odnośnie noszenia ciężarów starać się unikać, ale jak trzeba to podnosić tak żeby nie naciskać na brzuch. Czyli na ugiętych nogach żeby ciężar szedł w uda a nie napinać brzucha. Mam ban na córkę tzn mogę ją na ręce wziąć, ale tylko jak jest na krześle obok. No i mam prowadzić oszczędny tryb życia i zero stresu.

hahah ciekawie macie tam w pracy 😅🤣 ja dziś robię zapiekanki bo tak mi się chce pieczarek 😂
Ja miałam ochotę na chleb i gołąbki. Upiekłam chleb, nie mogłam się doczekać aż ostygnie, w międzyczasie zrobiłam gołąbki. Zjadłam chleb i teraz mi tak niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, że masakra 🥲

Ha pytałam lekarza o herbatę zabroniona jest biała i czerwona. Czarną można pić ale nie mocną czyli nie parzyc za długo. I odnośnie noszenia ciężarów starać się unikać, ale jak trzeba to podnosić tak żeby nie naciskać na brzuch. Czyli na ugiętych nogach żeby ciężar szedł w uda a nie napinać brzucha. Mam ban na córkę tzn mogę ją na ręce wziąć, ale tylko jak jest na krześle obok. No i mam prowadzić oszczędny tryb życia i zero stresu.
To taki żarcik, że byłam u lekarza z przypadku aby potwierdzić ciążę i chciałam od razu L4, bo w pracy dźwigam. A on na to, że w ciąży nie ma przeciwwskazań do dźwigania i mogę chodzić do pracy 😅 musiałam wymusić zwolnienie na nim 🙈

czerwona że owocowa? :oops:

Ja miałam ochotę na chleb i gołąbki. Upiekłam chleb, nie mogłam się doczekać aż ostygnie, w międzyczasie zrobiłam gołąbki. Zjadłam chleb i teraz mi tak niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, że masakra 🥲
mi się nie chce ostatnio w ogóle gotować, nie mam siły stac wkuchni, wole sie położyć 😆

To taki żarcik, że byłam u lekarza z przypadku aby potwierdzić ciążę i chciałam od razu L4, bo w pracy dźwigam. A on na to, że w ciąży nie ma przeciwwskazań do dźwigania i mogę chodzić do pracy 😅 musiałam wymusić zwolnienie na nim 🙈
To Twój stały lekarz?
Bardzo lubię gołąbki, ale nie umiem ich stworzyć :D Jak nie masz na nie smaka, to wyślij :D

reklama
No to ciekawe co mam zrobić z moim 8 miesięcznym 10kg dzieckiem 🤣

Do góry