Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Coś jecie z fast-foodow? Restauracji? Co miałyście na obiad? Jestem głodna, ale nie wiem na co mam ochotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, np nie mogę wciągnąć brzucha bo czuje napięcie nie wiem jak to wytłumaczyćDziewczyna macie takie napięcie podrzusza? Jakby trochę wzdęcie?
Pizze robiłam w weekend dziś zapiekanki na kolacje a dziś na obiad miałam papryke faszerowaną z ryżem i kurczakiem polecamCoś jecie z fast-foodow? Restauracji? Co miałyście na obiad? Jestem głodna, ale nie wiem na co mam ochotę
Dziewczyna macie takie napięcie podrzusza? Jakby trochę wzdęcie?
No ja uwielbiam herbatę z mlekiem tak jak czarna nie będziesz za długo parzyć to można pić. Jesteśmy uratowaneto ja też, więc czarną można pić ale lekką tak jak lubie
Ja tylko chciałam stanąć w obronie rooibos - faktycznie potocznie zwany jest czerwoną herbatą (zapewne przez kolor), ale jest bezpieczny w ciąży (no i w ogóle nie jest herbatą, to tak dla ciekawych tematu).roiboos
o nie, nigdy nie piłam herbaty z mlekiem i chyba nie spróbuje Na szczęście uratowaneNo ja uwielbiam herbatę z mlekiem tak jak czarna nie będziesz za długo parzyć to można pić. Jesteśmy uratowane
Mi nie smakuje rooibos i tak bym nie piła, wolę lekką czarną się napić no wszystkie moje owocowe są na razie hibiskusa dziewczyny mi tu polecały zamówić kilka przez internet jako nieliczne co nie mają hibiskusa.Ja tylko chciałam stanąć w obronie rooibos - faktycznie potocznie zwany jest czerwoną herbatą (zapewne przez kolor), ale jest bezpieczny w ciąży (no i w ogóle nie jest herbatą, to tak dla ciekawych tematu).
Obstawiałabym, że lekarz miał na myśli czerwoną herbatę, jako odmianę.
Jeśli pijesz owocową herbatę @Dulce123 i masz wątpliwości sprawdź na opakowaniu jaka jest jej baza - w składzie powinno być napisane jaki rodzaj herbaty stanowi bazę. Owocowe są zazwyczaj na bazie hibiskusa.
Jasne, gusta są różne. Po prostu nie chciałabym, żeby ktoś się wystraszył, bo np. pije rooibos, mamy wystarczająco dużo innych tematów do stresowani się. Ja nikogo namawiać na jego picie nie zamierzam choć sama lubię.Mi nie smakuje rooibos i tak bym nie piła, wolę lekką czarną się napić no wszystkie moje owocowe są na razie hibiskusa dziewczyny mi tu polecały zamówić kilka przez internet jako nieliczne co nie mają hibiskusa.