Moonstone
Moderator
roiboosczerwona że owocowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
roiboosczerwona że owocowa?
Powiedziałam, że naprawdę dźwigam ciężkie rzeczy i w końcu dał mi to zwolnieniei chodziłaś do pracy czy jednak Ci dał?
Nie nie. Poszłam poprostu do niego aby potwierdził, że jestem w ciąży. W piątek idę do mojego jużTo Twój stały lekarz?
Bardzo lubię gołąbki, ale nie umiem ich stworzyć Jak nie masz na nie smaka, to wyślij
omg, to straszne. Już chyba nie chodzisz do niego?Powiedziałam, że naprawdę dźwigam ciężkie rzeczy i w końcu dał mi to zwolnienie
To moja pierwsza i ostatnia wizyta była. Wracam do swojego lekarza co chodzę od lat.omg, to straszne. Już chyba nie chodzisz do niego?
Roisbos ja jej akurat nie piję bo jest niedobraczerwona że owocowa?
Tak ale nie cały czas. Czasem odczuwam to napięcie jak przy pełnym pęcherzuDziewczyna macie takie napięcie podrzusza? Jakby trochę wzdęcie?
Czekać aż zacznie chodzićNo to ciekawe co mam zrobić z moim 8 miesięcznym 10kg dzieckiem
to ja też, więc czarną można pić ale lekką tak jak lubieRoisbos ja jej akurat nie piję bo jest niedobra