reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

Mam mozliosc spotkac sie z psychologiem. Lece teraz nw weekend ze znjaomymi za granice, mam nadzieje ze odpoczne i odsune od siebie czarne mysli... Jesli nic nie pomoze zglosze sie po pomoc .

wszystko wydaje mi sie "zlym objawem"
Naprawde warto skorzystać. Sama chodzę od maja :) I postawiło mnie na nogi

reklama
Jesteśmy w tym samym wieku i na tym samym etapie ciąży, test też robiłam 2.09 ✋🙂
Nie zawsze ciąża wiąże się z innymi objawami niż brak miesiączki. W poprzedniej ciąży na tym etapie czułam się świetnie. Ale od 6 tygodnia miałam straszne mdłości.
Postaraj się myśleć pozytywnie, a czas do 2.10 szybko zleci. Zawsze możesz się tu wygadać czy coś 🤗
Gratulacje! :) Jesli wszytsko bedzie dobrze w polowie maja nasze zycie sie odmieni :)

Dokladnie, nie ma takiej mozliwosci.... niestety. Prywatnych ginekologow tez nie ma
też nie mam możliwości zrobić bety. Mieszkam w Niemczech i tu w poprzedniej ciąży odniosłam wrażenie że ginekolodzy mają w nosie początkowe ciąże. Ja usłyszałam jak straciłam dzidziusia że ,,natura wie co robi,,. Ale nie możemy się poddawać i źle myśleć o ciążach teraz

Hej dziewczęta. U mnie historia jest dłuższa....
Ponad 8 lat starań, klinki, leczenie, stymulację i nic.... w końcu decyzja o adopcji. Teraz oczekujemy na propozycje dziecka, a tu taki nagle cud jestem w ciąży....
Mam obawy przed wszystkim czy z ciążą będzie ok, co teraz z adopcją 🙈
Tyle lat nic, a tu wszytko na raz.....

też nie mam możliwości zrobić bety. Mieszkam w Niemczech i tu w poprzedniej ciąży odniosłam wrażenie że ginekolodzy mają w nosie początkowe ciąże. Ja usłyszałam jak straciłam dzidziusia że ,,natura wie co robi,,. Ale nie możemy się poddawać i źle myśleć o ciążach teraz
Dla nich to może codzienność, dla rodziców tragedia.... przykre :(

Hej dziewczęta. U mnie historia jest dłuższa....
Ponad 8 lat starań, klinki, leczenie, stymulację i nic.... w końcu decyzja o adopcji. Teraz oczekujemy na propozycje dziecka, a tu taki nagle cud jestem w ciąży....
Mam obawy przed wszystkim czy z ciążą będzie ok, co teraz z adopcją 🙈
Tyle lat nic, a tu wszytko na raz.....
Gratulacje :) mam w rodzinie taki przypadek, ale po adopcji. Psycholog mówił, że to dopuszczenie i wizja posiadania dziecka spowodowała odpuszczenie blokady. Jeśli jesteście zdecydowani i przeszliście tą trudną drogę nie rezygnowała bym.

reklama
Gratulacje :) mam w rodzinie taki przypadek, ale po adopcji. Psycholog mówił, że to dopuszczenie i wizja posiadania dziecka spowodowała odpuszczenie blokady. Jeśli jesteście zdecydowani i przeszliście tą trudną drogę nie rezygnowała bym.
Dziękuję 🥰 ogólnie nie chcemy rezygnować z adopcji. Pokój już gotowy i czekaliśmy tylko na propozycje dziecka. Ale czytamy, że jak się jest w ciąży to ośrodki zawieszają wtedy takie pary 🥺 a nie chcemy, żeby nas zawiesili, bo naprawdę chcemy adoptować też dziecko.

Do góry