reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Witam nieśmiało. Jestem 5+3 z terminem na 11 maja. To moja 3 ciąża. Wcześniej 2 nieudane.. Obecnie jestem na Sardynii na lodzi, dowiedziałam się tuż przed wyjazdem. Więc czekam na powrót, na wizytę u ginekologa. Może będzie widać już ❤️
Przyczyną poprzednich poronien zdiagnozowana jako ureoplasma. Brałam leki i teraz całą sobą czuje ze będzie dobrze. Z objawów mam tkliwe, powiększające się piersi i na koniec dnia wzdety brzuch. Poza tym nic.
Mam mocna nadzieję że wytrwam tu Z Wami do maja 2024.

reklama
Cześć. Nieśmiało się z Wami witam. Chyba dołączam do Was na stałe 🥳❤️ nie chcę zapeszać bo jeszcze do mnie to wszystko nie dociera 🫣
Cześć, witaj :) Też mam duże niedowierzanie i wciąż jestem bardziej w szoku niż się cieszę :D
Dziewczyny u mnie niestety złe wieści ☹️ z OM 7+4, ale pęcherzyk o wielkości 1.58cm pusty. Lekarz ma super sprzęt, więc na pewno na to zwalić nic nie mogę. Mam teraz zdobić 2xbhcg, ale raczej nie myślę, że coś z tego będzie 😢 Zobaczę co powie beta i później będę musiała się zastanowić co dalej. Po powrocie do domu wyściskałam i wycałowałam moją córę i póki co trzymam się dobrze.
Mam nadzieje, że jednak pójdzie w dobrym kierunku. Współczuje, pewnie poczułaś się strasznie. Niestaty tylko czekać i mieć nadzieje.
Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało 😉 w niedzielę zrobiłam bete było 20 i dziś 55, trochę mam obawy, że niski poziom a to już moje kolejne podejście i jestem pełna obaw.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki
Cześć! :) Beta rośnie od zera, więc ma prwo być niska ;) Mega wcześnie po prostu wyłapałaś :)
Witam nieśmiało. Jestem 5+3 z terminem na 11 maja. To moja 3 ciąża. Wcześniej 2 nieudane.. Obecnie jestem na Sardynii na lodzi, dowiedziałam się tuż przed wyjazdem. Więc czekam na powrót, na wizytę u ginekologa. Może będzie widać już ❤️
Przyczyną poprzednich poronien zdiagnozowana jako ureoplasma. Brałam leki i teraz całą sobą czuje ze będzie dobrze. Z objawów mam tkliwe, powiększające się piersi i na koniec dnia wzdety brzuch. Poza tym nic.
No to idziemy identycznie z terminem :D Tylko ja niestety nie na wakacjach :D

Dziewczyny u mnie niestety złe wieści ☹️ z OM 7+4, ale pęcherzyk o wielkości 1.58cm pusty. Lekarz ma super sprzęt, więc na pewno na to zwalić nic nie mogę. Mam teraz zdobić 2xbhcg, ale raczej nie myślę, że coś z tego będzie 😢 Zobaczę co powie beta i później będę musiała się zastanowić co dalej. Po powrocie do domu wyściskałam i wycałowałam moją córę i póki co trzymam się dobrze.
ehh przykro mi:( trzymaj sie i daj znać po tych betach, może jednak się uda

Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało 😉 w niedzielę zrobiłam bete było 20 i dziś 55, trochę mam obawy, że niski poziom a to już moje kolejne podejście i jestem pełna obaw.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i trzymam kciuki
Hej, nie martw się zanadto. Tak jak @Chałka napisała wychwyciłaś ciążę szybko. 😘 Robiłaś może przy okazji proga?

Hej, witamy! 🤗 masz już ustalony termin wizyty?

Wow, łódź na Sardynii brzmi super. Wypoczywaj. 🫶

Hej, tez walczyłam z tym gownem jeszcze w 8 tc z synkiem. Obecnie cały i zdrowy leży obok mnie.

Do kiedy jesteś na Sardynii? To ja jeszcze do Ciebie dopłynę 🤪

Dziś zaczynam 7 tydzień. Mam okropną gorycz w ustach. Też tak macie? Nic nie pomaga. Ani słodkie, ani gumy. Macie jakiś sposób na to? Macie już mdłości i wrażliwość na zapachy?

Widzę dużą reprezentację herbaciar 🤪 Ja z kolei team kawa, a z herbat lubię rooibos.

W poprzedniej ciąży odrzuciło mnie od kawy, teraz jeszcze nie, ale jak wiadomo każda ciąża inna. Dodatkowo jestem naprawdę na samym początku, więc może jeszcze wszystko przede mną.

Do Dziewczyn, które czekają na kolejnego maluszka - jak się z tym czujecie? U mnie masa pytań pt. "jak dam radę?", mimo że dziecko bardzo chciane i wystarane.
Ja jestem w 4 ciąży i zdaje się ze bliźniaczej wiec tez się zastanawiam jak dam radę 😂 ale pamietam ze cała druga ciaze się martwiłam jak pogodzę opiekę nad starszakiem z ciaglym karmieniem i noszeniem malucha. Okazało się ze nie było tak zle. Dużo puzzli, książek, kolorowanek, No i chusta u mnie była absolutnym must have. Młoda w chustę, starszy na rowerek biegowy i pół dnia w lesie spędzaliśmy. A po pół roku było naprawdę dużo łatwiej. Będzie dobrze :)

reklama
Do góry