reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja jestem po jednej stracie i ponad rocznych staraniach. Totalnie zwątpiłam. Zaczęłam myśleć o adopcji i nagle pojawiły się objawy a dla potwierdzenia dwie kreski na teście. Szok i niedowierzanie. Oby było wszystko dobrze u mnie i u Was :D
U mnie na koncie 3 lata starań i na poczatku nie widziałam kresek zrobiłam test dla formalności że znowu się nie udało a tu szok . Do tej pory do mnie nie dotarło :o

U mnie na koncie 3 lata starań i na poczatku nie widziałam kresek zrobiłam test dla formalności że znowu się nie udało a tu szok . Do tej pory do mnie nie dotarło :o
Ginekolog która prowadziła moją pierwszą ciążę zawsze mi mówiła, że dzieci same wybierają moment kiedy się chcą pojawić w naszym życiu. Ja się tego trzymam.

Do Dziewczyn, które czekają na kolejnego maluszka - jak się z tym czujecie? U mnie masa pytań pt. "jak dam radę?", mimo że dziecko bardzo chciane i wystarane.
U mnie będzie duża różnica wieku bo 7 lat ;D wiec ogólnie już tak na spokojnie bedzie. Nawet córka sama zaczyna rozmowy ze chciałaby być starsza siostra ;) czekamy na rozwój sytuacji żeby jej powiedzieć. Ją mieliśmy młodo jak 25 lat mieliśmy to jakoś tak niw stresowało mnie to wszystko jak teraz, ale wtedy byliśmy gowniarzami co poznali się na tinderze kilka miesięcy wcześniej ;D

reklama
Dziewczyny u mnie niestety złe wieści ☹️ z OM 7+4, ale pęcherzyk o wielkości 1.58cm pusty. Lekarz ma super sprzęt, więc na pewno na to zwalić nic nie mogę. Mam teraz zdobić 2xbhcg, ale raczej nie myślę, że coś z tego będzie 😢 Zobaczę co powie beta i później będę musiała się zastanowić co dalej. Po powrocie do domu wyściskałam i wycałowałam moją córę i póki co trzymam się dobrze.

Do góry