reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny u mnie niestety złe wieści ☹️ z OM 7+4, ale pęcherzyk o wielkości 1.58cm pusty. Lekarz ma super sprzęt, więc na pewno na to zwalić nic nie mogę. Mam teraz zdobić 2xbhcg, ale raczej nie myślę, że coś z tego będzie 😢 Zobaczę co powie beta i później będę musiała się zastanowić co dalej. Po powrocie do domu wyściskałam i wycałowałam moją córę i póki co trzymam się dobrze.
przytulam mocno doskonale wiem co czujesz teraz. I sama boję się jutro usłyszeć podobnych informacji. Dużo siły Ci teraz życzę tul córeczkę mi moja w tych chwilach bardzo pomogła 💪

reklama
reklama
Dziewczyny u mnie niestety złe wieści ☹️ z OM 7+4, ale pęcherzyk o wielkości 1.58cm pusty. Lekarz ma super sprzęt, więc na pewno na to zwalić nic nie mogę. Mam teraz zdobić 2xbhcg, ale raczej nie myślę, że coś z tego będzie 😢 Zobaczę co powie beta i później będę musiała się zastanowić co dalej. Po powrocie do domu wyściskałam i wycałowałam moją córę i póki co trzymam się dobrze.
Kochana poczekaj jeszcze na spokojnie, zrób betę, jeszcze wszystko może się zdarzyć 😘

Do góry