reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny… bardzo się cieszę, że przez krótką chwilę mogłam z wami być 💓 życzę, żeby każdej z was ciąża minęła bezproblemowo, jak najbardziej bezobjawowo, żeby wasze maluszki były zdrowe 💓
Nigdy was nie zapomnę, to był mój pierwszy wątek mamusiowy i mam nadzieje, że nie ostatni 😁 Pozdrawiam 🥹🫶🏻🫶🏻
życzę Ci szybkiego ujrzenia ponownie dwóch kresek :)

reklama
Dziewczyny… bardzo się cieszę, że przez krótką chwilę mogłam z wami być 💓 życzę, żeby każdej z was ciąża minęła bezproblemowo, jak najbardziej bezobjawowo, żeby wasze maluszki były zdrowe 💓
Nigdy was nie zapomnę, to był mój pierwszy wątek mamusiowy i mam nadzieje, że nie ostatni 😁 Pozdrawiam 🥹🫶🏻🫶🏻
Na pewno nie. Po biochemie nawet ponoć szybciej się zachodzi (mi zajęło niecałe pol roku, ale w między czasie wypadły z trzy cykle, wiec w sumie trzy cykle, znam dziewczynę tez która w następnym miesiącu zaszła) i tego ci z całego serca życzę.

🫂🫂🫂🫂

Na pewno nie. Po biochemie nawet ponoć szybciej się zachodzi (mi zajęło niecałe pol roku, ale w między czasie wypadły z trzy cykle, wiec w sumie trzy cykle, znam dziewczynę tez która w następnym miesiącu zaszła) i tego ci z całego serca życzę.

🫂🫂🫂🫂
ja jestem przykładem że da się zajść szybko po stracie,u mnie to nie była biochemiczna ale poroniłam 12 lipca a w sierpniu zobaczyłam dwie kreski i takiego expresu życzę Ci @konik.polny

Trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki i mam nadzieję, że szybko wrócisz na mamusie 😘

Trzymam mocno mocno kciuki! 🙂 napewno niedługo znów zobaczysz dwie kreski i wrócisz na mamusie! ❤️

Tak mi smutno, bo przeżywałam to już 2 razy, tylko na późniejszym etapie. Trzymaj się ciepło, wszystko się ułoży 🌸

Na pierwsze wizyty we wrześniu zabieracie swoich mężów? Bo mój pierwszy chce jechać i pyta się cały czas kiedy to USG 🙈😂
mój był ze mną, ale w poczekalni, ale jak lekarz robił usg dopochwowo i się ciąża potwierdziła to mąż mógł przyjść i zobaczyć XD ratownik medyczny i gorsze rzeczy widział, więc się tym nawet nie przejęłam😅

reklama
Do góry