reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny czysto może być normalny objaw ciąży czy raczej coś się złego dzieje…
Rano od kilku dni budzę się spocona dość mocno. Dziś gdy wstałam z młoda do szkoły kiedy wstałam zrobiło mi się słabo i oblały mnie zimne poty ale to tak że aż koszulkę od piżamy miałam mokrą. Dosłownie musiałam usiąść na jej łóżku i na chwile się położyć na plecach. Zjadłam śniadanie wypiłam kawę ( zmierzyłam cisnienie było ok ale ja jem leki na ciśnienie jutro nawet nam kontrole) ale do teraz co jakiś czas mi słabo ….. wiec już w głowie po poronieniu czerwona lampka że coś się dzieje ….
Ja w nocy mam tak ze budzę się taka opocona otwieram okno później mi zimno zamykam znów się budzę spocona i mokra tak w kółko. Ale słabo mi nie jest

reklama
Dziewczyny czysto może być normalny objaw ciąży czy raczej coś się złego dzieje…
Rano od kilku dni budzę się spocona dość mocno. Dziś gdy wstałam z młoda do szkoły kiedy wstałam zrobiło mi się słabo i oblały mnie zimne poty ale to tak że aż koszulkę od piżamy miałam mokrą. Dosłownie musiałam usiąść na jej łóżku i na chwile się położyć na plecach. Zjadłam śniadanie wypiłam kawę ( zmierzyłam cisnienie było ok ale ja jem leki na ciśnienie jutro nawet nam kontrole) ale do teraz co jakiś czas mi słabo ….. wiec już w głowie po poronieniu czerwona lampka że coś się dzieje ….

W ciąży wszystko się może pojawić i być normalne, na wszelki wypadek skonsultuj z lekarzem

No wlasnie now bardzo mam jak ponieważ mieszkam w Irlandii a tu nie chcą do 12-14 tc badać czegokolwiek. Ja mam scan za 2 tygodnie ale to tylko dlatego że poroniłam poprzednia ciąże. Staram się myśleć że to taki urok tej ciąży i wszystko tym razem będzie dobrze. Jutro powiem o tym ogólnemu lekarzowi i zobaczymy co on powie
@Asztart super 🥰 ja chyba jestem na podobnym etapie ciąży

reklama
Do góry