reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Witam 🙂
Okazało się że jestem w ciąży i termin przypada mi na 3 maja tak wynika z aplikacji. Jestem ogólnie pierwszy raz na forum bo jestem skolowana i pomyslam ze znajde tu jakies porady pomoc itd. Nie wiem nic na temat badan ciazy itd jestem zielona i przeraża mnie natłok informacji 😁 Dzisiaj jedziemy na badanie krwi zobaczymy co wyjdzie to umówimy się do lekarza.
W sumie o dziecko staraliśmy się pół rok w grudniu byłam na badaniach wyszły ok porozmawiałam z lekarzem. I zrobiłam jak mi kazał zostawić wszytsko losowi brać tylko leki pregna start i się nie nakręcać. I w sumie się udało.
A czuje się w sumie dobrz częściej chodzę sikać i czasem mam odczucia jakbym miała chorobę lokomocyjną.
Pozdrawiam i powodzenia 😁

reklama
Ja dziś idę powtórzyć betę. Pierwsze pobranie miałam w sobotę o 11, dziś mi wypadnie pewnie po około 47h. Trzymajcie kciuki żeby był odpowiedni przyrost i żeby mi przez tą godzinę nie zabrakło dwóch procent 🙈🙏

Tez dziś byłam na powtórzeniu bety, badanie po 45h. Trzymam kciuki ✊✊✊

Witam 🙂
Okazało się że jestem w ciąży i termin przypada mi na 3 maja tak wynika z aplikacji. Jestem ogólnie pierwszy raz na forum bo jestem skolowana i pomyslam ze znajde tu jakies porady pomoc itd. Nie wiem nic na temat badan ciazy itd jestem zielona i przeraża mnie natłok informacji 😁 Dzisiaj jedziemy na badanie krwi zobaczymy co wyjdzie to umówimy się do lekarza.
W sumie o dziecko staraliśmy się pół rok w grudniu byłam na badaniach wyszły ok porozmawiałam z lekarzem. I zrobiłam jak mi kazał zostawić wszytsko losowi brać tylko leki pregna start i się nie nakręcać. I w sumie się udało.
A czuje się w sumie dobrz częściej chodzę sikać i czasem mam odczucia jakbym miała chorobę lokomocyjną.
Pozdrawiam i powodzenia 😁
Witaj wśród nas 😊

Jestem dziś w pracy od tygodnia w domu ale tak się źle czuję że teraz zastanawiam się czy to był dobry pomysł.... jak tak dalej pójdzie to poproszę lekarza o zwolnienie

reklama
Hej Dziewczyny ja nie nadążam za waszymi postami 😀 Ja to już po rozpoczęciu roku szkolnego i tez byłam na drugiej becie zobaczyć jak przyrost 😊 wizyta jeszcze nie umówiona 🙂 ale myślę że gdzieś po 20 umówię 😃
Ja już nie robię drugiej bety, nie chcę się stresować. Zrobię tylko progesteron przed wizytą

Do góry