reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Mnie też mdli od rana, mam problem ze wstaniem. Do tego mocne skurcze mnie wybudzają w nocy. Nie wiem czy tak jest "normalnie" czy to wina mojej endometriozy, ale nie dość, że w pracy nie powiedzialam nic jeszcze to mimo wszystko nie chciałabym iść na l4 na samym początku tylko jeszcze trochę popracować:)
Ja mam mindfuck bo pozakanczalam teoretycznie sprawy w kancy w listopadzie, ale teraz do mnie dzwonili z urzedowka i ja przyjęłam (zanim się kapnelam ze to urzedowka za 6 dych, serio są takie stawki). I generalnie nie wiem co robić, bo od tego miesiąca będę musiała znów płacić składki członkowskie

reklama
Mnie też mdli od rana, mam problem ze wstaniem. Do tego mocne skurcze mnie wybudzają w nocy. Nie wiem czy tak jest "normalnie" czy to wina mojej endometriozy, ale nie dość, że w pracy nie powiedzialam nic jeszcze to mimo wszystko nie chciałabym iść na l4 na samym początku tylko jeszcze trochę popracować:)
ja w pracy pewnie i tak nic nie powiem dopóki nie pojdę na l4, na razie też chcę trochę popracować jeśli organizm pozwoli

Ja mam mindfuck bo pozakanczalam teoretycznie sprawy w kancy w listopadzie, ale teraz do mnie dzwonili z urzedowka i ja przyjęłam (zanim się kapnelam ze to urzedowka za 6 dych, serio są takie stawki). I generalnie nie wiem co robić, bo od tego miesiąca będę musiała znów płacić składki członkowskie
Liczysz na jakąś usługę doradczo księgowa z mojej strony ? 😂

reklama
Do góry