reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

To może jakaś dobra dusza zna jakiegoś gina na NFZ normalnego z Łodzi :D
Moi wszyscy pryskają.., ja wiem, że chodziłam tylko po badania, ale jak śmieli się prywatyzować i przechodzić do szpitali no... zostałam bez dr na nfz....

Ja idę w wtorek na zobaczenie czy jest serducho... Koszmar...

Chciałam się przywitać... mam nadzieję, że uda mi się tutaj zostać do końca. Jestem z tych panikujących i zakładających najgorsze scenariusze 🙊 Termin z pierwszego USG 24.05. Życzę wszystkim nudnych i bezproblemowych 9 miesięcy 🤪
No siemankooooo

W maju?? pierwsze usg? Yyy cierpliwa widze jesteś ;) czekasz do porodu mówisz :D :D

Tobie też nudnych :p

Trzymam kciuki za nasze USG w takim razie, ja mam w najbliższy poniedziałek.
✊✊

Ja mam przesuniętą wizytę z środy na czwartek 05.10
✊✊

reklama
A czy miałyście krwawienie implantacyjne? Zastanawia mnie czy ma ono jakiś wpływ na przebieg i rozwój ciąży? Czy po prostu bez znaczenia ze się pojawia czy też nie?

A czy miałyście krwawienie implantacyjne? Zastanawia mnie czy ma ono jakiś wpływ na przebieg i rozwój ciąży? Czy po prostu bez znaczenia ze się pojawia czy też nie?
Ja nie kojarzę żeby coś było. Dziś niepokoi mnie fakt, że mam temperaturę 36 stopni... i już tak myślę, że to może być zły znak.

Ja nie kojarzę żeby coś było. Dziś niepokoi mnie fakt, że mam temperaturę 36 stopni... i już tak myślę, że to może być zły znak.
Ja ostatnio miałam poniżej, zmierzyłam trochę później i dłużej trzymałam i już podskoczyło na to 37, spokojnie. Czasem nadmiar kontroli, mimo że korci powoduje więcej stresu niż jest to konieczne. Nie stresuj się, zrób sobie herbatkę, postaraj zrelaksować i zadbać o waszą dwójkę 😘

A czy macie przeczucie co do płci? Bo ja mam takie coś dziwne, nie wiem skąd ale czuję że to będzie chłopak, w pierwszej ciąży z córką nie miałam czegoś takiego, więc w sumie jestem ciekawa czy to przeczucie się sprawdzi. Oczywiście płeć mi jest obojętna, chcemy z mężem zdrowe i zywe dzieciątko, a czy synek czy córeczka obojętne, że wszystkiego będziemy się cieszyć tak samo bardzo
ja mam tak samo, to moja 1 ciąża z bijącym ❤️. zaczynam dzisiaj 9 tydzień. i jakoś w środku czuję, że będzie chłopiec. może się nakręcam zwyczajnie :) czas pokaże

reklama
Do góry