Natala_Tosia
Fanka BB :)
Według USG równo 6, według OM 8. A u Ciebie?a który to u Ciebie tydzień wypada teraz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według USG równo 6, według OM 8. A u Ciebie?a który to u Ciebie tydzień wypada teraz?
U mnie jeśli dobrze liczę do 5 tydz., w następnym tygodniu mam USG, więc się okażeWedług USG równo 6, według OM 8. A u Ciebie?
U mnie jeśli dobrze liczę do 5 tydz., w następnym tygodniu mam USG, więc się okaże
A wynik bety u mnie z dziś - to 2026
Trzymam kciukiTrzymam kciuki za nasze USG w takim razie, ja mam w najbliższy poniedziałek.
Ja mam przesuniętą wizytę z środy na czwartek 05.10
Oby na wizycie padły same dobre wieściJa mam przesuniętą wizytę z środy na czwartek 05.10
O kurczę to faktycznie kolejki strasznie. U nas na NFZ jak rejestrowalam się 21 września to termin miałam na 20 października i stwierdziłam, że z moją naturą nie wytrzymam tak długoJa mam d
Ja mam dopiero 11.10 bo wcześniej nie było do tego lekarza co chciałam. A to i tak wcześniej bo idę prywatnie. A na NFZ mam 13 listopada dopiero takie kolejki
O kurczę to faktycznie kolejki strasznie. U nas na NFZ jak rejestrowalam się 21 września to termin miałam na 20 października i stwierdziłam, że z moją naturą nie wytrzymam tak długo