Dulce123
Fanka BB :)
ja miałam 1 i kazała przyjsć na 3 tyg czyli to będzie 12tc, zobaczę na jaki termin zapiszą mnie dziś na prenatalneJa już 1 miałam, i 2 mam przed prenatalnymi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam 1 i kazała przyjsć na 3 tyg czyli to będzie 12tc, zobaczę na jaki termin zapiszą mnie dziś na prenatalneJa już 1 miałam, i 2 mam przed prenatalnymi
Ja mam razemUDziewczyny mówić badania prentatarne macie na mysli PAPPa, czy USG 11-13 tydzień? Czy razem?
Ja mam w domu syrop gaviscon. Go też można brać w ciąży. Ale ogólnie jak miałam zgagę jak nie byłam w ciąży to pomagał, a teraz jakby słabiejTez mam takie zgagi, lekarka mówiła ze można renni (ale boje się brać bo po miętowym smaku mam odruch wymiotny) i napisała ze jescze coś ale za Chiny nie umiem przeczytać co to
Na zgagę polecam Neo Bianacid - takie tableteczki do ssania, o niezłym smaku, kiedyś stosowałam je po antybiotykach jak mialam zaorany zoladek i super mi pomogły. Są bezpieczne w ciążyJa mam w domu syrop gaviscon. Go też można brać w ciąży. Ale ogólnie jak miałam zgagę jak nie byłam w ciąży to pomagał, a teraz jakby słabiej
razem, ja dostałam skierowanie od mojej gin i robię na Polnej w PoznaniuUDziewczyny mówić badania prentatarne macie na mysli PAPPa, czy USG 11-13 tydzień? Czy razem?
Tak, to USG jest dopochwowe. Jest zdecydowanie dluzsze niz zwykle badanie USG.Dziewczyny jak wygląda badanie prenatalne, czy jest dopochwowe? Nie powiem ale trochę się krępuje przed facetami odkąd byłam w szpitalu jako nastolatka
A od którego tygodnia jest normalnie przez brzuch USG?Tak, to USG jest dopochwowe. Jest zdecydowanie dluzsze niz zwykle badanie USG.
Tak tak. Najbardziej się martwiłam czy wszytko jest w porządkuDziewczyny, dzisiaj mam swoją pierwszą wizytę u ginekologa. I jakoś tak się stresuje, że to masakra. Też tak miałyście?