Jeśli wszystko będzie ok to planuję do końca marca pracować, od kwietnia powoli chciałabym przekazywać część obowiązków innym osobom a sobie zostawię najważniejsze sprawy/klientów, które postaram się pociągnąć na tyle, na ile dam radę. Na szczęście mogę pracować zdalnie i mam wpływ na organizację własnej pracy, choć niestety sama praca bardzo stresująca i odpowiedzialna.Wy normalnie pracujecie jeszcze? ja wziełam L4, ale to przebywanie w chacie - zakwitne w niej... normalnie. Wzięłam, bo pracuje w rejestracji a teraz niestety sezon infekcyjny pełną parą ...
reklama
Asztart
Fanka BB :)
u mnie już wszyscy wiedządziewczyny, powiedziałyście już najbliższym o dobrej nowinie? ja miałam zamiar powiedzieć po prenatalnych w 12tc, ale już mnie korci jak jest u Was?
Ja też planuje +/- 6/7 mc i dopiero wtedy i oby mi zdrowie pozwoliło. Psychicznie depresja jakby mi kazali siedzieć w domu kilka mc. Muszę mieć rutynę, wyzwania, kontakt z ludźmi. Może gdybym miała jak tutaj część mam już jedno w domu to inaczej bym patrzyła.Jeśli wszystko będzie ok to planuję do końca marca pracować, od kwietnia powoli chciałabym przekazywać część obowiązków innym osobom a sobie zostawię najważniejsze sprawy/klientów, które postaram się pociągnąć na tyle, na ile dam radę. Na szczęście mogę pracować zdalnie i mam wpływ na organizację własnej pracy, choć niestety sama praca bardzo stresująca i odpowiedzialna.
Wesoła_Aga
A OK to widzę tylko ja taki leń śmierdzący
Hormiona
Ja chciałam pracować, życie zweryfikowało moje plany i musiałam iść na L4 wcześniej niż kiedykolwiek planowałam. Zniknęłam póki co z dnia na dzień. Nikt w pracy nie wie, więc czekam do czwartkowej wizyty i jak sytuacja będzie opanowana w miarę to muszę poinformować w pracy co ze mną jest. Plany sobie życie sobieA OK to widzę tylko ja taki leń śmierdzący
agakazet
WidaćA czy na l4 nie jest tak że widać że to zwolnienie z powodu ciąży?
Jest odpowiedni kod, który dla "kadr" jest jednoznaczny.A czy na l4 nie jest tak że widać że to zwolnienie z powodu ciąży?
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Mi dopisz wizytę prywatną 17.10, NFZ 20.10 , prenatalne 6.11, a póki co poród 15 majDziewczyny czy którejś coś uzupełnić terminy porodów albo wizyt ? Bo trochę mamy misz masz
Muszę to posprzątać
reklama
Hormiona
Widać jeśli zwolnienie opatrzone jest literką „B”. No ale trudno co zrobićA czy na l4 nie jest tak że widać że to zwolnienie z powodu ciąży?