reklama
Dulce123
Fanka BB :)
na pewno trzymam kciukiAle się fajnie czyta że dzisiaj tyle dobrych wieści mam nadzieję że u mnie w czwartek też takie będą
Ja też noszę XS/s i w niektórych ciuchach nie mogę się już zapiąćJa w niektóre jeansy już się nie zapne, chyba że na wcisk, więc odpuściłam ja ogólnie zawsze byłam XS/S więc u mnie już widać, więc muszę się dobrze ukrywać w pracy
Ania_2400
Mi dzisiaj zakładali kartę ciąży i musiałam się zważyć...także tak ale wmawiam sobie, że to trochę pozostałości w wakacji all i że teraz będzie już wolniej rosnac wagaJa niby jestem takie M/L na dupsku, ale mocno mi już wywaliło brzuch i w jeansy się nie wcisnę. Jeszcze jakieś ostatnie leginsy mi zostały w które się mieszczę. Niby wymiotuje i jakoś dużo w siebie nie wciskam, ale waga też już poleciała do góry
Ania_2400
Mi powiedzieli ze między 12 a 13 tc i ja mam jakoś idealnie po środkuW którym dniu macie terminy na prenatalne? to obojętne czy to będzie 11, 12 czy 13 tc?
Dulce123
oki, to będę szukać gdzieś koło tego terminuMi powiedzieli ze między 12 a 13 tc i ja mam jakoś idealnie po środku
Ania_2400
Ale jak dzwoniłam się umówić to pytali o datę OM i wiek ciszy wg USG i sami dostosowywali terminW którym dniu macie terminy na prenatalne? to obojętne czy to będzie 11, 12 czy 13 tc?
Dulce123
a to spoko myślałam że trzeba samemu ustalaćAle jak dzwoniłam się umówić to pytali o datę OM i wiek ciszy wg USG i sami dostosowywali termin
Dulce123
mi jeszcze nie zakładała karty ciąży dopiero po 10tcMi dzisiaj zakładali kartę ciąży i musiałam się zważyć...także tak ale wmawiam sobie, że to trochę pozostałości w wakacji all i że teraz będzie już wolniej rosnac waga
reklama
Brownie1992
Moderator
Będę się tak pocieszaćMi dzisiaj zakładali kartę ciąży i musiałam się zważyć...także tak ale wmawiam sobie, że to trochę pozostałości w wakacji all i że teraz będzie już wolniej rosnac waga