reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Dziewczyny mam pytanie bo znowu świruje.
Mam na luxmedzie że mam wynik już HIV i Kily ale nie ma wyniku tylko jest napisane żeby odebrać osobiście - czy to znaczy, że coś jest nie tak?
Niby mój mąż jest dawca krwi i badają mu takie choroby plus oczywiście nie miałam żadnych ryzykownych zdarzeń ale zestresowało mnie to, bo zawsze wyniki są tez dostępne na portalu...

reklama
Mam na luxmedzie że mam wynik już HIV i Kily ale nie ma wyniku tylko jest napisane żeby odebrać osobiście - czy to znaczy, że coś jest nie tak?
Niby mój mąż jest dawca krwi i badają mu takie choroby plus oczywiście nie miałam żadnych ryzykownych zdarzeń ale zestresowało mnie to, bo zawsze wyniki są tez dostępne na portalu...
Hej, te wyniki zawsze są osobiście do odbioru. Powinni byli powiedzieć Tobie to przy pobraniu, żeby zaoszczędzić stresu. 😘

Nie, kile i HIV często trzeba odebrać osobiście plus moja przyjaciółkę pytali czy chce odebrać z psychologiem 😅 oczywiście wynik negatywny

To są dane wrażliwe, które można tylko odebrać osobiście. Mi kilkukrotnie o tym powtórzyli przy rejestrowaniu i przy pobieraniu krwi.

reklama
Do góry