reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Robiłam 3 bety jak Ty.
Proga nie robiłam ani razu, ani w tej ani w poprzedniej ciąży. 🙈
Ja akurat proga zrobiłam bo 7dpo miałam w poprzednim cyklu nisko i bałam się, że może być teraz też za mało 🥺 na 4 betę już bym nie poszła tak mnie żyła boli, że musi odpocząć, dobrze że jest weekend 😅

U mnie od tygodnia i to przez cały dzień. Zdarzyło mi się kilka razy wymiotować. Dostałam xonvea na receptę, ale ciągle się waham bo podobno jak się już zacznie brać to ciężko zejść z tych tabletek...
Bierz mała ile potrzeba, wcale nie jest ciężko z nich zejść. Jak laski schodzą a dalej mają mdłości to oznacza to tyle, że nie jest jeszcze czas na odstawienie. Są drogie ale pomagają. Brałam je dość długo, po dwie na noc, na pewno cały pierwszy trymestr :)

Wczoraj w końcu byłam u mojego gina. Fasolka rośnie i wszystko ok. Zaś muszę brać leteox bo trochę za wysokie jak na ciążę mam TSH. Ogólnie lekarz póki co tylko mi kazał brać kwas foliowy. Żadnych innych witamin. Czy też tak macie ?

Wczoraj w końcu byłam u mojego gina. Fasolka rośnie i wszystko ok. Zaś muszę brać leteox bo trochę za wysokie jak na ciążę mam TSH. Ogólnie lekarz póki co tylko mi kazał brać kwas foliowy. Żadnych innych witamin. Czy też tak macie ?
Też mam brać narazie tylko kwas foliowy powiedział że dopiero ok 11-13 tydzien zaleci mi coś innego

reklama
Do góry