Medjool
Fanka BB :)
Ja robiłam tylko jeden.Ja się skusiłam dziś na 3 betę ale bez proga i urosła
101.4 // 292 // 636.6
Ile przyrostów robiłyście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam tylko jeden.Ja się skusiłam dziś na 3 betę ale bez proga i urosła
101.4 // 292 // 636.6
Ja się skusiłam dziś na 3 betę ale bez proga i urosła
101.4 // 292 // 636.6
Omg to ja staram się nie nosićw „pracy” to ja właśnie głównie nosze. A noszonego zwazylam i wyszło około 10 kg
2 bety i od razu kilka dni później już USGJa się skusiłam dziś na 3 betę ale bez proga i urosła
101.4 // 292 // 636.6
U mnie od tygodnia i to przez cały dzień. Zdarzyło mi się kilka razy wymiotować. Dostałam xonvea na receptę, ale ciągle się waham bo podobno jak się już zacznie brać to ciężko zejść z tych tabletek...Zaczęły mi się mdłości dziś, odruch wymiotny przy myciu zębów i mdłości teraz po cieście
U mnie od tygodnia i to przez cały dzień. Zdarzyło mi się kilka razy wymiotować. Dostałam xonvea na receptę, ale ciągle się waham bo podobno jak się już zacznie brać to ciężko zejść z tych tabletek...
Ja dostałam raz silnych mdłość przed rozprawa na korytarzu sądowym