Aurorah
Fanka BB :)
Tak chociaż nie takie mocne i coraz rzadziej ale jednak są. Rośniemy po prostuDziewczyny czy wy nadal macie bóle brzucha jak na okres ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak chociaż nie takie mocne i coraz rzadziej ale jednak są. Rośniemy po prostuDziewczyny czy wy nadal macie bóle brzucha jak na okres ?
Ale byłaś już u lekarza? Może uda się podtrzymaćDziewczyny też się z wami żegnam w środę beta 34 tys, dzisiaj 32 tys.
Mają to być ostatnie przykre wieści tutaj na grupie, reszta bobasów ma rosnąć jak na drożdżach do aż maja!
Chociaż w sumie to może być i od noszeniaTak, czasami mnie pobolewa i promieniuje do kręgosłupa lędźwiowego
Raczej nie ma czego podtrzymywać - puste jajo+spadkowa beta w zasadzie wyjaśniają wszystkie wątpliwości.Ale byłaś już u lekarza? Może uda się podtrzymać
Przykro miDziewczyny też się z wami żegnam w środę beta 34 tys, dzisiaj 32 tys.
Mają to być ostatnie przykre wieści tutaj na grupie, reszta bobasów ma rosnąć jak na drożdżach do aż maja!
Dużo siły. Powodzenia w kolejnych miesiącachRaczej nie ma czego podtrzymywać - puste jajo+spadkowa beta w zasadzie wyjaśniają wszystkie wątpliwości.
Piszę do was z moim kochanym mopsem podłączonym do cyca i mimo wszystko wiem, że już i tak mamy cholerne szczęście, że ją mamy. Jeśli los da, to mam nadzieje, że prędzej czy później doczeka się rodzeństwa. A jak nie to i tak tworzymy naszą małą rodzinę, której nic nie brakuje
raczej od krzesła w pracy, dla mnie niewygodneChociaż w sumie to może być i od noszenia
w „pracy” to ja właśnie głównie nosze. A noszonego zwazylam i wyszło około 10 kgraczej od krzesła w pracy, dla mnie niewygodne
Smutna wiadomośćtrzymaj się dzielnieBeta praktycznie nic nie urosła, plamie bardziej, czekam na turbo okres