Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Nie, ale co ja zrobię to już moja decyzjaa dziewczyny po wizytach z pęcherzykiem, lekarz wam kazał badać przyrost bety nadal czy już nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale co ja zrobię to już moja decyzjaa dziewczyny po wizytach z pęcherzykiem, lekarz wam kazał badać przyrost bety nadal czy już nie ?
No wlanaie mi tez mówiła żeby już nie badać, ale siedzę jak na szpilach, w pracy skupić się nie mogę ciagle się zastanawiam czy cycki mnie bolą mniej czy nie. MasakraNie, ale co ja zrobię to już moja decyzja
Mam tak samo siedzę w pracy i patrzę czy cycki bolą, kompletnie się nie mogę skupićNo wlanaie mi tez mówiła żeby już nie badać, ale siedzę jak na szpilach, w pracy skupić się nie mogę ciagle się zastanawiam czy cycki mnie bolą mniej czy nie. Masakra
Nie.a dziewczyny po wizytach z pęcherzykiem, lekarz wam kazał badać przyrost bety nadal czy już nie ?
Tez tak czytałamGinekolog mi powiedziała, ze to pocenie się w nocy jest przez hormony
0,73 cm i coś pokazywał co mogłoby być pęcherzykiem żółtkowym ale nie był pewien@Moonstone ile Twój pęcherzyk ma? Mój 5.2 mm. Doczytałam, ze jest echo pęcherzyka zoltkowego 1.7 mm
0,73 cm i coś pokazywał co mogłoby być pęcherzykiem żółtkowym ale nie był pewien
Zniknęłam na jakiś czas ale nas życie dojechało. Na betę nie poszłam ale wczoraj poszłam na usg w 5+3 i lekarz oznajmił ze są dwa pecherzyki także wyglada na to, ze mamy szanse na dziecko 4 i 5Witaj, wybierasz się może na betę?