Moonstone
Moderator
Tak.Hm podobno czasem może tak skokowo, a to samo lab ?
W sobotę było 44,7 - wczoraj 724 a dzisiaj 1313
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.Hm podobno czasem może tak skokowo, a to samo lab ?
Nie wyglada zle moim zdaniem. W pon idziesz do lekarza ?Tak.
W sobotę było 44,7 - wczoraj 724 a dzisiaj 1313
TakNie wyglada zle moim zdaniem. W pon idziesz do lekarza ?
Jeśli chodzi o tydzień to będzie 7+2A w którym tc ta wizyta 20.09 wypada? Jeśli masz się stresować teraz 2 tygodnie to może rzeczywiście warto pójść wcześniej, jeśli ciebie to uspokoi.
Z drugiej strony może być też tak, że pójdzie się wcześniej (5,6 tc) i nie będzie jeszcze serduszka - i wtedy znowu stres do kolejnej wizyty. Więc w sumie ciężko coś doradzić Ja sama idę we wtorek na pierwsza wizytę w 7+5 z OM i zaczyna się lekki stresJeśli chodzi o tydzień to będzie 7+2
Ja myślałam, ze puszczę pawia jak poczułam zapach oliwekJa poki co robię się wrażliwsza na zapachy. Czuję wszystkie perfumy przechodzących ludzi tak, jakby stali tuż obok mnie. Najgorzej jest w windzie, wtedy mnie troszkę mdli.
Ja byłam w sklepie i na warzywach był jakiś zgniły ziemniak czułam go w całym sklepie i myślałam zeJa poki co robię się wrażliwsza na zapachy. Czuję wszystkie perfumy przechodzących ludzi tak, jakby stali tuż obok mnie. Najgorzej jest w windzie, wtedy mnie troszkę mdli.
A! W sumie to ja tak mam bez ciąży, to chyba trochę moje WWO powoduje ale te oliwki to mnie zaskoczyłyJa poki co robię się wrażliwsza na zapachy. Czuję wszystkie perfumy przechodzących ludzi tak, jakby stali tuż obok mnie. Najgorzej jest w windzie, wtedy mnie troszkę mdli.