Słoneczko świeci
Fanka BB :)
We wtorekSprawdzilam w kalkulatorze ale nie wiem czy dobrze wbiłam bo jadę autem i mi niedobrze jak patrzę w tel - to wyszedł mi 122 % wiec Ok a kiedy masz wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We wtorekSprawdzilam w kalkulatorze ale nie wiem czy dobrze wbiłam bo jadę autem i mi niedobrze jak patrzę w tel - to wyszedł mi 122 % wiec Ok a kiedy masz wizytę
Podziel się trochę progiem!
Dobrze. Daj znać po a ten przyrost to jaki ci wychodzi ?Zmieniłam date wizyty na 11 września; chce zobaczyć, czy jest pęcherzyk, bo przy takiej becie dziś na serduszko jeszcze nie liczę
Dobrze. Daj znać po a ten przyrost to jaki ci wychodzi ?
Jak ja to dobrze znamTaki jak Ci; niby w normie, ale gdy dotyczy mnie to szukam dziury w całym
Jak ja to dobrze znam
No bo to ciąża SchrodingeraWidziałam Twój wynik i byłam spokojna, widzę swój i jestem niespokojna
Siadłybyście se na dupskachNo bo to ciąża Schrodingera