Dulce123
Fanka BB :)
Niby nic, no ale jakiś mam w sobie wewnętrzny strachA coś się dzieje ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby nic, no ale jakiś mam w sobie wewnętrzny strachA coś się dzieje ?
Za 1,5tygodnia, na razie nie ma wolnych terminów jakby się coś trafiło to pewnie zamienięA w którym tc ta wizyta 20.09 wypada? Jeśli masz się stresować teraz 2 tygodnie to może rzeczywiście warto pójść wcześniej, jeśli ciebie to uspokoi.
Chujowo.Jak się czujecie?
Nowe ? Dziś robiłaś ? Progesteron trochę urósł i beta dość mocno bo coś koło 700 było wczoraj ?1313 beta
13,2 progesteron
Tak. Dziś mniej więcej 24 h minęło.Nowe ? Dziś robiłaś ? Progesteron trochę urósł i beta dość mocno bo coś koło 700 było wczoraj ?
A takie duże przyrosty bety są w cp ?Tak. Dziś mniej więcej 24 h minęło.
Boje się cp
Ejjjj, jest OK. Idź do lekarza zobaczyć czy jest pęcherzyk, jeśli tak to luteina lub duphaston1313 beta
13,2 progesteron
Ni właśnie nie wiem jaki przyrost był pomiędzy sobota a piatkiem. W sensie czy w któreś 48 nie był słabszy skoro teraz tak skoczyła a w ciągu tygodnia nie bardzo były to duże przyrosty.A takie duże przyrosty bety są w cp ?
Hm podobno czasem może tak skokowo, a to samo lab ?Ni właśnie nie wiem jaki przyrost był pomiędzy sobota a piatkiem. W sensie czy w któreś 48 nie był słabszy skoro teraz tak skoczyła a w ciągu tygodnia nie bardzo były to duże przyrosty.