floresence
Fanka BB :)
Jeny, trzymam mocno kciuki.No właśnie, a ja nie wiem jak przyrastała między sobota a dzisiaj plus ten próg jest niepokojący. Dlatego się martwię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeny, trzymam mocno kciuki.No właśnie, a ja nie wiem jak przyrastała między sobota a dzisiaj plus ten próg jest niepokojący. Dlatego się martwię.
Daj znać jak wyniki będąJa idę jutro na betę i progesteron. Za dobry humor mam dziś. Podejrzane
Ja też mojego mopsa cały czas muszę nosić, dobrze, że chociaż raczej z tych lżejszych jak na swój wiek jest Mam nadzieje, że ominie mnie skracanie szyji i tego typu „atrakcje”, bo jej to trudno wytłumaczyć, że nie wezmę na opaPóki mi lekarz nie powie że mam uważać to żyję i funkcjonuję normalnie. Mam w domu 2 latke której nie da się wytłumaczyć że mama musi odpoczywać. Zapewne w 3 trymestrze już będzie ciężko ją na ręce brać, ale musimy jakoś dać radę.
Jak są to źle, ale jak nagle nie ma to nie wiadomo czy nie gorzej jeszczeMdłości back nie żebym tęskniła ale cieszę się że są
Haha, właśnie wiedziałam, że ja co chwile będę coś nie tu gdzie chciałam pisać, dwa osobne konta są całkiem niezłeSory, chciałam coś napisać na wątku marcowym a niechcący napisałam tutaj teraz nie mogę usunąć posta, tylko edytować.
Czemu nie mam tu funkcji usuń?
A ile wazy mops?@Moonstone trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
Dzięki za wasze inspiracje śniadaniowe, dzisiaj buła z twarożkiem ze strzałkowa weszła jak złoto Co prawa odrazu przed i po śniadaniu już mi znowu niedobrze, ale nie można mieć wszystkiego
Ja też mojego mopsa cały czas muszę nosić, dobrze, że chociaż raczej z tych lżejszych jak na swój wiek jest Mam nadzieje, że ominie mnie skracanie szyji i tego typu „atrakcje”, bo jej to trudno wytłumaczyć, że nie wezmę na opa
Jak są to źle, ale jak nagle nie ma to nie wiadomo czy nie gorzej jeszcze
Haha, właśnie wiedziałam, że ja co chwile będę coś nie tu gdzie chciałam pisać, dwa osobne konta są całkiem niezłe
W gwoli ścisłości mops to moja córka, sorry za skrót myślowy Ale jak coś to wazy ok. 9,5kg a za miesiąc ma 1,5 rokuA ile wazy mops?
Czemu mops?W gwoli ścisłości mops to moja córka, sorry za skrót myślowy Ale jak coś to wazy ok. 9,5kg a za miesiąc ma 1,5 roku
W gwoli ścisłości mops to moja córka, sorry za skrót myślowy Ale jak coś to wazy ok. 9,5kg a za miesiąc ma 1,5 roku
Jak była mała to charczała i się śliniła jak mops i już tak zostało, ale ogółem przezwisk miała dużo i nawet w pewnym momencie stwierdziliśmy, że chyba przesadzamy i dziecko samo nie wie jak się nazywa, bo na imię nie reagowałaCzemu mops?
U nas był Kurczakowilk który stał się orełem