reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
@Moonstone trzymam kciuki, żeby wszystko było ok 🤞

Dzięki za wasze inspiracje śniadaniowe, dzisiaj buła z twarożkiem ze strzałkowa weszła jak złoto ☺️ Co prawa odrazu przed i po śniadaniu już mi znowu niedobrze, ale nie można mieć wszystkiego 🙃

Póki mi lekarz nie powie że mam uważać to żyję i funkcjonuję normalnie. Mam w domu 2 latke której nie da się wytłumaczyć że mama musi odpoczywać. Zapewne w 3 trymestrze już będzie ciężko ją na ręce brać, ale musimy jakoś dać radę.
Ja też mojego mopsa cały czas muszę nosić, dobrze, że chociaż raczej z tych lżejszych jak na swój wiek jest 😁 Mam nadzieje, że ominie mnie skracanie szyji i tego typu „atrakcje”, bo jej to trudno wytłumaczyć, że nie wezmę na opa 🙄
Mdłości back 😂 nie żebym tęskniła ale cieszę się że są 😂
Jak są to źle, ale jak nagle nie ma to nie wiadomo czy nie gorzej jeszcze 🙈
Sory, chciałam coś napisać na wątku marcowym a niechcący napisałam tutaj 😆 teraz nie mogę usunąć posta, tylko edytować.
Czemu nie mam tu funkcji usuń? 🤔
Haha, właśnie wiedziałam, że ja co chwile będę coś nie tu gdzie chciałam pisać, dwa osobne konta są całkiem niezłe 😁

@Moonstone trzymam kciuki, żeby wszystko było ok 🤞

Dzięki za wasze inspiracje śniadaniowe, dzisiaj buła z twarożkiem ze strzałkowa weszła jak złoto ☺️ Co prawa odrazu przed i po śniadaniu już mi znowu niedobrze, ale nie można mieć wszystkiego 🙃

Ja też mojego mopsa cały czas muszę nosić, dobrze, że chociaż raczej z tych lżejszych jak na swój wiek jest 😁 Mam nadzieje, że ominie mnie skracanie szyji i tego typu „atrakcje”, bo jej to trudno wytłumaczyć, że nie wezmę na opa 🙄

Jak są to źle, ale jak nagle nie ma to nie wiadomo czy nie gorzej jeszcze 🙈

Haha, właśnie wiedziałam, że ja co chwile będę coś nie tu gdzie chciałam pisać, dwa osobne konta są całkiem niezłe 😁
A ile wazy mops?

reklama
Do góry