reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

Czy ktoś mi powie jak jest z tymi rybami w ciąży? Rozumiem że wędzonych nie wolno? Ale np tuńczyk w puszce czy filety z makreli w oleju już tak?

reklama
Czy ktoś mi powie jak jest z tymi rybami w ciąży? Rozumiem że wędzonych nie wolno? Ale np tuńczyk w puszce czy filety z makreli w oleju już tak?
Ja z rybami robię zasadę wszystko z umiarem. I nie tykam niczego surowego więc wędzone na zimno odpadają ale cała reszta raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Chociaż śledzie w occie wchodzą często 🤪

100 GIF by AT&T

Jeszcze nie badałam w luxmedzie w ogole nie ma tego badania jako potrzebne więc albo mi przepisze ginekolog na NFZ albo zrobię sama, ale to dopiero po urlopie. Dzięki, że wpadłaś :)
@Lady With Cats @lady_in_blue dzięki, wiedziałam ze to ładniej wytłumaczcie dziewczynom niż ja potrafię :)
Nie ma za co😘.

Chciałam zobaczyć, co u Was, a że to wątek Mamusiowy, to widząc Wasze rozmowy na temat CMV, stwierdziłam, że warto uczulić Was- początkujące mamusie w dwupaku. Ja się przez Święta Wielkanocne nastresowałam mocno, bo w Wielki Piątek jechałam do Opola do szpitala wojewódzkiego, bo tam jest laboratorium referencyjne, które próbek nie wysyła.

Ale wiedziałam, że jak wywołam @lady_in_blue , to dopisze resztę 🙂.

Trzymajcie się wszystkie🍀. Trzymam za Was kciuki i obyście łagodnie przeszły całą ciążę🥰.

Nie ma za co😘.

Chciałam zobaczyć, co u Was, a że to wątek Mamusiowy, to widząc Wasze rozmowy na temat CMV, stwierdziłam, że warto uczulić Was- początkujące mamusie w dwupaku. Ja się przez Święta Wielkanocne nastresowałam mocno, bo w Wielki Piątek jechałam do Opola do szpitala wojewódzkiego, bo tam jest laboratorium referencyjne, które próbek nie wysyła.

Ale wiedziałam, że jak wywołam @lady_in_blue , to dopisze resztę 🙂.

Trzymajcie się wszystkie🍀. Trzymam za Was kciuki i obyście łagodnie przeszły całą ciążę🥰.
Jak znaleźć takie laboratorium referencyjne? szukałam ale u mnie w pobliżu nie ma takiego

reklama
Do góry