reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

Czy ktoś mi powie jak jest z tymi rybami w ciąży? Rozumiem że wędzonych nie wolno? Ale np tuńczyk w puszce czy filety z makreli w oleju już tak?

reklama
Czy ktoś mi powie jak jest z tymi rybami w ciąży? Rozumiem że wędzonych nie wolno? Ale np tuńczyk w puszce czy filety z makreli w oleju już tak?
Ja z rybami robię zasadę wszystko z umiarem. I nie tykam niczego surowego więc wędzone na zimno odpadają ale cała reszta raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Chociaż śledzie w occie wchodzą często 🤪

100 GIF by AT&T

Jeszcze nie badałam w luxmedzie w ogole nie ma tego badania jako potrzebne więc albo mi przepisze ginekolog na NFZ albo zrobię sama, ale to dopiero po urlopie. Dzięki, że wpadłaś :)
@Lady With Cats @lady_in_blue dzięki, wiedziałam ze to ładniej wytłumaczcie dziewczynom niż ja potrafię :)
Nie ma za co😘.

Chciałam zobaczyć, co u Was, a że to wątek Mamusiowy, to widząc Wasze rozmowy na temat CMV, stwierdziłam, że warto uczulić Was- początkujące mamusie w dwupaku. Ja się przez Święta Wielkanocne nastresowałam mocno, bo w Wielki Piątek jechałam do Opola do szpitala wojewódzkiego, bo tam jest laboratorium referencyjne, które próbek nie wysyła.

Ale wiedziałam, że jak wywołam @lady_in_blue , to dopisze resztę 🙂.

Trzymajcie się wszystkie🍀. Trzymam za Was kciuki i obyście łagodnie przeszły całą ciążę🥰.

Nie ma za co😘.

Chciałam zobaczyć, co u Was, a że to wątek Mamusiowy, to widząc Wasze rozmowy na temat CMV, stwierdziłam, że warto uczulić Was- początkujące mamusie w dwupaku. Ja się przez Święta Wielkanocne nastresowałam mocno, bo w Wielki Piątek jechałam do Opola do szpitala wojewódzkiego, bo tam jest laboratorium referencyjne, które próbek nie wysyła.

Ale wiedziałam, że jak wywołam @lady_in_blue , to dopisze resztę 🙂.

Trzymajcie się wszystkie🍀. Trzymam za Was kciuki i obyście łagodnie przeszły całą ciążę🥰.
Jak znaleźć takie laboratorium referencyjne? szukałam ale u mnie w pobliżu nie ma takiego

reklama
Do góry