Mi ani czop ani wody nie odchodzą wczoraj w szpitalu lekarz sprawdzał i że nic się nie przebija. Chciałabym już być po ale pewnie najszybciej za tydzień urodzę brzuch też mi twardnieje już długo, dzisiaj spacer dosłownie 15min i już wracaliśmy bo brzuch mnie ciągnął i lekkie kłucie w pochwie..
reklama
Wczoraj wieczorem miałam regularne napięcia, ból podbrzusza, ciągnięcie w plecach promieniujące do pośladków. Myślałam, że coś się z tego rozkręci, ale niestety dziś od rana spokojniej. Mam tylko dużo gęstego śluzu - myślicie, że to może być zwiększające się rozwarcie? Od około 2 tygodni od razu po zdjęciu szwu mam 1,5-2cm i chciałabym żeby w końcu coś ruszyło… czop odszedł w sumie dwa dni po ściągnięciu szwów i zastanawia mnie teraz ten śluz
Nie pocieszaszZarówno w pierwszej jak i w obecnej ciaży, w trzecim trymestrze tego śluzu jest od groma, ciagle czuje wilgoć i zmieniam czesto bielizne. Dla mnie to żaden objaw
alexaaa94
Fanka BB :)
u mnie taki śluz od 2 tyg. a dziś na przyjęciu (39+4) doktorka do mnie że szyjka długa zamknięta twarda na poród się nie zapowiada, mała nawet nie weszła do kanału, jest dość wysoko choć brzuch już opadł z miesiąc temu więc chyba różnie bywa z tym śluzem.. jak ze wszystkim, każda z nas inna a bałam się że nie dotrwam
jutro po 8 zostanę rozpakowana
jutro po 8 zostanę rozpakowana
Ja od wczoraj wieczora jestem przyjęta na patologie ciąży, nagle podwyższyło mi się ciśnienie, zaczal mocny ból głowy i wymioty, a że mam stwierdzone ryzyko stanu przedrzucawkowego to hospitalizacja wskazana. Dziś na obchodzie mówili że będzie indukcja, choć kiedy jeszcze nie wiadomo. Przynajmniej że na dzisiaj jest 38+2, więc donoszone.
gooskaw
Fanka BB :)
Ja od wczoraj wieczora jestem przyjęta na patologie ciąży, nagle podwyższyło mi się ciśnienie, zaczal mocny ból głowy i wymioty, a że mam stwierdzone ryzyko stanu przedrzucawkowego to hospitalizacja wskazana. Dziś na obchodzie mówili że będzie indukcja, choć kiedy jeszcze nie wiadomo. Przynajmniej że na dzisiaj jest 38+2, więc donoszone.
Witam w klubie. Dokladnie wczoraj wyladowalam z duzym cisnieniem tak samo
reklama
Podziel się: