To masz maksymalne działanie przeciwkrzepliwe, dobrze słyszeć, że nic się nie dzieje. Mi się w głowie ubzdurało, że przy takim rozrzedzeniu krwi to dostanę krwawień.Ja biorę jakoś od 5 tc w dawce 150. Do tej pory nie miałam żadnych plamień.
A biorę też zastrzyki z heparyny.
Jestem w 13 tc.
reklama
Miałam te same obawy co Ty : )To masz maksymalne działanie przeciwkrzepliwe, dobrze słyszeć, że nic się nie dzieje. Mi się w głowie ubzdurało, że przy takim rozrzedzeniu krwi to dostanę krwawień.
I jeszcze inne : )
Bałam się brać, zwłaszcza 150, ale mam bardzo dobrą lekarkę, więc po prostu jej zaufałam.
No właśnie trzeba zaufać, przecież same nie będziemy prowadzić swoich ciążMiałam te same obawy co Ty : )
I jeszcze inne : )
Bałam się brać, zwłaszcza 150, ale mam bardzo dobrą lekarkę, więc po prostu jej zaufałam.
Charlotte21
Fanka BB :)
Ja biorę Acard 150 i heparynę 0.4 od owulacji przez całą coaze az do końca połogu. Acardnodstawiony bedzie blisko 34 tc. ☺ U mnie wszystko ok. Jedynie teraz mi się plamienia zaczęły. Chyba pękają mi naczynka.Hej, nie wiem czy ktoś się jeszcze odezwie bo widzę, że wątek ogólnodostępny wygasa..w każdym razie ja z pytaniem czy są dziewczyny, które muszą brać acard i czy wszystko jest ok? Też mam termin majowy, dokładnie 9 maj no i niestety mam wskazania do acardu. Wiem, że ma chronić przed zatruciem ciążowym ale boję się żeby nie dostać od niego jakiegoś krwotoku.
Je biore acard od początku ciąży u wszystko OkHej, nie wiem czy ktoś się jeszcze odezwie bo widzę, że wątek ogólnodostępny wygasa..w każdym razie ja z pytaniem czy są dziewczyny, które muszą brać acard i czy wszystko jest ok? Też mam termin majowy, dokładnie 9 maj no i niestety mam wskazania do acardu. Wiem, że ma chronić przed zatruciem ciążowym ale boję się żeby nie dostać od niego jakiegoś krwotoku.
Widać bardzo dużo dziewczyn teraz dostaje acard, musi być bardzo dobrze przebadane skoro lekarze tak często zalecają.Je biore acard od początku ciąży u wszystko Ok
Hej ja jestem 13tc po prenatalnych moj ginekolog powiedział że acard odstawiam ale heparynę mam do rozwiązania a termin 30.04. Na ten moment jest dobrze ufam prowadzącemu.Hej, nie wiem czy ktoś się jeszcze odezwie bo widzę, że wątek ogólnodostępny wygasa..w każdym razie ja z pytaniem czy są dziewczyny, które muszą brać acard i czy wszystko jest ok? Też mam termin majowy, dokładnie 9 maj no i niestety mam wskazania do acardu. Wiem, że ma chronić przed zatruciem ciążowym ale boję się żeby nie dostać od niego jakiegoś krwotoku.
Moja lekarka wspominała ostatnio, że (o ile dobrze pamiętam) około 16 tc prawdopodobnie będziemy odstawiać.A jak z duphastonem? Macie odstawiać po pierwszym trymestrze czy brać dalej?
Ja biorę progesteron besins doustnie 2 x dziennie.
reklama
A ja mam luteinę 200mg dopochwowo 1×1 i wizytę mam 19.11 moj powiedział jak będzie dobrze to odstawimyMoja lekarka wspominała ostatnio, że (o ile dobrze pamiętam) około 16 tc prawdopodobnie będziemy odstawiać.
Ja biorę progesteron besins doustnie 2 x dziennie.
Podziel się: